IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Selvforgiftning gennem ernæring!!!

De fleste kender ikke engang længere forskel på mad (dvs. levende, naturlig, frisk mad med vitaminer…) og næringsstoffer (alle denaturerede, stærkt forarbejdede eller kunstige produkter, fastfood, dvs. døde, denaturerede, vitaminfrie, genmanipulerede mavefyldere….)
En forgiftet krop forgifter også sindet, og det undertrykker vores åndelige udvikling.💫 Høre også min audioopslag forneden.

Landmændenes protester er som en dråbe i havet, men de var en god start på at gøre folk opmærksomme på god og sund ernæring…. NU er det op til hver og en at afgøre, om der overhovedet kommer noget sundt på bordet i fremtiden…Tænk og gør….💫køb altid oftere på ugemarkeder, i gårdbutikker eller direkte hos landmanden…i andre butikker favoriser lokale regionale produkter…alt smager også meget bedre…

Den anden fremtid er bare død mavefyldende genmanipuleret kunstig mad på tallerkenen. (selvom mere end halvdelen af de spiselige varer i butikkerne allerede er kunstige)
Ud over alle de kunstige produkter, hvoraf nogle indeholder insekter, der er uegnede for menneskekroppen, er der også falske bøffer og falsk mælk.
Mange vil skrige juuuhuuuu, fake food er fantastisk, hurra for klimabeskyttelse (klimaet beskytter sig selv og har altid ændret sig, selv før mennesket) og hurra for dyrevelfærd (dyrevelfærd er slet ikke ønsket, vel? For ellers ville burdrift med få centimeters afstand til det næste dyr og koen som en mælkemaskine, der er permanent forbundet med slanger, have været forbudt for længe siden, ikke? )
🤔Det faktum, at kunstig mad er kemisk fremstillet i laboratoriet og faktisk burde kaldes et farmaceutisk produkt, vil ikke klø de juuuhuuu skrigere…. Du kan se det i kunstige vegetariske produkter, der smager som kød … folk køber dem som vanvittige … det får min mave til at vende sig bare ved at læse ingredienslisten på sådanne produkter … 🤔

Alt er en del af planen og fungerer perfekt, mad er bare EN brik i puslespillet i den overordnede plan.🧐 Grundstenen til kunstig/usund mad blev lagt for 100 år siden.

 • Først blev bitterstoffer avlet ud af grøntsager. Bitterstoffer er også kendt som vitamin B17, som beskytter celler og forebygger kræft. Desuden blev hvede manipuleret, hvilket er grunden til, at der er så mange mennesker med glutenintolerance, hvede er som lim, der klistrer tarmene sammen.
 • Opfindelsen af margarine, der oprindeligt var tænkt som smørefedt til maskiner.
 • Det første sødemiddel, en tilfældig opdagelse, finmalet plastik, der smagte sødt.
 • Gul majs, mange mennesker kan ikke fordøje det, den oprindelige majs var farvet.
 • Og siden hvornår har rapsolie eksisteret? Omkring Berlinmurens fald var der de første markforsøg med denne nye dyrkede plante, mange skovdyr døde, da de spiste den… glutenintolerance, fordi mælk i dag er en død hvid væske med hormoner + medicin, der gives til koen og går over i mælken, og det høje kaseinindhold. Mælk smagte anderledes for 50 år siden.

Frisk mælk eller rå mælk findes ikke ofte i dag … i stedet for at opgive produkter, der ikke er gode for dig, eller erstatte dem med andre, foretrækker folk at bruge laktosefri og glutenfri produkter, hvilket også får min mave til at vende sig, når jeg læser listen over ingredienser på disse produkter. Det samme gælder den vildledende indpakning af lightprodukter, hvor fedt er erstattet af forskellige fyldstoffer og sukker af sødestoffer, men det betyder ikke nødvendigvis, at produktet har færre kalorier.

Og meget mere har ændret sig i vores kost i løbet af de sidste 100 år…..

En kendt bog af en naturlæge hedder: Du er ikke syg, du er forgiftet !!!! Hans Ulrich Grimm har også skrevet mange bøger om dette emne, f.eks. Die Suppe lügt og die Ernährungslüge.

Hvis alle læste mindst én af disse bøger og omsatte det, de læste, til praksis, ville sund kost være en selvfølge,💫 at spise frugt og grønt fra bondens mark ved siden af💫…..

Jeg har altid undersøgt årsagerne til sygdomssymptomer eller smerter hos mig selv eller min familie ved at føre en maddagbog, hvor jeg skrev alt ned, hvad jeg spiste og drak, og hvordan jeg havde det bagefter.

Et par korte cases fra min egen erfaring:

En permanent grædende baby med tarmkolik – årsag – arvet mælkeallergi fra faderen, moderen ammede babyen og drak selv mælk dagligt, som gik over i modermælken. Neurodermatitis hos småbørn – årsag allergi over for ananas, jordbær + ketchup. Alvorlige migræneanfald + alvorlige kvindelige klager – årsag – tomater, tomater indeholder et stof, der har en stærk smerteforstærkende effekt hos nogle mennesker. Halsbrand – årsag – der blev konstant drukket mynte-te – mynte har en stærk afslappende effekt på spiserørets lukkemuskel, olie brugt gentagne gange kan også forårsage halsbrand. Capsolitis – årsag – alvorlig mangel på B-vitaminer. Vægtøgning + luft i maven – årsag – hvidt mel + sukker. Ledsmerter – årsag – dagligt forbrug af mejeriprodukter, for meget kasein kan ikke nedbrydes af kroppen og aflejres i leddene, hvilket igen forårsager betændelse, hævelse og smerte. Og for nylig har jeg oplevet smerter i mine overarme forårsaget af rapsolie. Hvad der er rigtigt for mig og folk i min omgangskreds; at undgå nogle fødevarer gælder ikke nødvendigvis for alle, du er nødt til selv at undersøge årsagerne og konsultere din egen læge. Min rapport er kun beregnet til at vise, hvor vigtig en sund, naturlig kost er, og at mange sygdomme skyldes den forkerte kost.

💫Bønderne har taget det første skridt, nu er det op til folket at beslutte, hvordan fremtidens kost skal se ud 💫 🧐I ånden fra Skønne Nye Verden🤔- ALT selvforsynende skal afskaffes lidt efter lidt…ingen grøntsager dyrket af bonden eller i haven. …. og når bønderne er flade, kommer der nogen og køber alle markerne for et æble og et æg …… OG så spiser vi alle standardiseret grød fra genlaboratoriet og genmodificerede planter fra markerne hos en stor jordejer, der ejer al jorden.

Høre også min audio opslag ang. dette emne:

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »