IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Rumænsk general advarer om, at HAARP-supervåbenet vil blive brugt til “apokalyptisk” geovarsling

En højtstående rumænsk general har advaret om, at HAARP-programmet (High Frequency Active Auroral Research Programme) aldrig er blevet lukket ned, men hele tiden bliver forbedret og brugt mod befolkningen.

Geoengineeringsekspert general Emil Strainu forklarede farerne ved HAARP til serbiske medierepræsentanter. Han kaldte det et “apokalypsevåben” og fortalte journalisten Dragan Vujicic, at det kan bruges til økonomisk krigsførelse, klimaændringer og befolkningskontrol.

“HAARP-systemet har været i drift siden 1993”, forklarede Strainu. “Antallet af antenner og sendere er steget år for år, så der i dag er mere end 180 antenner og hovedgeneratorer i drift. I dag har HAARP den højeste effekt i sin historie og kan udføre langtrækkende missioner overalt i verden.

Infowars.com rapporterer: Strainu forklarede tre hovedretninger af geoengineering. Den første er kulstofgeoengineering, som har til formål at fjerne kuldioxid fra atmosfæren. Den anden er sol geoengineering, som har til formål at ændre mængden af solstråling, der absorberes og frigives til Jordens atmosfære.

Militær geoengineering, den tredje retning, anvender teknologier til at ændre miljøet til militære formål på alle tre områder – land, hav og luft. Ifølge Strianu skyldes de nuværende “klimaændringer” tilsyneladende sådanne geoengineeringsprojekter, som er blevet udført i hemmelighed i årtier.

Det kraftigste HAARP-anlæg ligger i Gakona i Alaska, som blev nedlagt i 2014 og overgik til University of Alaska Fairbanks (UAF) to år senere, i 2016, som fik ansvaret. Strianu påpegede imidlertid, at dette var et dække fra den amerikanske hær og Central Intelligence Agency for at fortsætte HAARP-aktiviteterne der.

HAARP forårsagede muligvis dræbende jordskælv i Tyrkiet og Syrien

Strianu fortalte også, at han besøgte UAF’s HAARP-anlæg og fik at vide, hvordan våbnet bruges. Han fortalte, at nogle af dets anvendelser udløser eksplosioner, der ligner dem fra atombomber, ændrer miljøet og skaber orkaner, tornadoer, vandpustere og tsunamier i områder, hvor de normalt ikke forekommer.

Våbenet kan også udløse jordskælv og vulkanudbrud ved at stimulere områder, der er tilbøjelige til at være udsat for sådanne fænomener. Det kan også ændre hjernebølger og kontrollere menneskers tanker.

I lyset af generalens afsløringer er der mange på de sociale medier, der giver HAARP skylden for det massive jordskælv, der ramte Tyrkiet og Syrien i februar 2022. Katastrofen kostede mindst 54.387 mennesker livet.

Strianu er ikke den eneste, der tror på eksistensen af et geoengineering-våben. Hans rumænske kollega, senator Diana Iovanovici Sosoaca, hævdede i en tale til det rumænske parlament, at jordskælvet i Tyrkiet kunne være resultatet af et geovåben, som globalisterne brugte mod Ankara.

Sosoaca henviste til “150 efterskælv efter det ødelæggende jordskælv, hvoraf det andet var stærkere end det første”, hvilket beviser, at rystelserne var kunstige i naturen. Hun tilføjede, at geovåben “har eksisteret i meget lang tid”, og at de “hidtil er blevet brugt uden at forårsage for mange ofre, sandsynligvis til forsøg”.

“Nu er de blevet anvendt i praksis”, bemærkede senatoren. “Men ingen troede, at folk skulle dø – så mange mennesker og på en så forfærdelig måde.”

Talrige indlæg på de sociale medier har hævdet, at HAARP bruges til at skabe storme og hedebølger. Nogle har endda hævdet, at HAARP bruges til at give næring til klimaalarmisme og gøre folk mere modtagelige over for klimaforbevisning. Hvad værre er, er det blevet hævdet, at HAARP er et middel til at affolke verden.

Original: https://uncutnews.ch/2023-die-welt-im-wuergegriff-des-globalen-wetterterrors/

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »