IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Overbelastede nerver?

Forklar, hvorfor lysakkumuleringsprocessen kan overbelaste den fysiske krop og dens nervesystem? Hvad kan vi gøre ved det?

Vi er elektromagnetiske felter, multidimensionelle lysvæsner. Så en måde at visualisere dette på er at tænke på vores personlige energifelt og de planetariske energifelter, sammen med alle de kollektive felter fra mange andre objekter, mennesker og planeten. Æterisk ville det se ud som et enormt net af lag på lag af elektrisk ladede partikler af energiske felter af farvede lysbølgespektre – alle forbundet og interagerende med hinanden. Vi ville se millioner af variationer af farver, frekvenser og oktaver i en bevægelse af hvirvlende mønstre, der holdes inden for parametrene af dimensionelle gittermatricer, hvilket giver det form på et niveau af tid og rum.

Vi kan så visualisere vores personlige elektromagnetiske batterikroppe, også kendt som vores auriske krop, da den består af mange store lag af subtile energetiske kroppe, som vores personlige EM-felt. Vi kan betragte vores planetariske kroppe med deres forskellige lag som det planetariske EM-felt, og så videre og så videre for alle objekter og væsener.

Alle disse elektrisk ladede partikler, alle disse EM-felter udsender (eller absorberer) konstant fotonisk væske, som er mere almindeligt kendt som lys!!! Så hvordan er lys relateret til det elektromagnetiske felt?

Elektromagnetiske (EM) bølger er lysets bølgende bevægelser, som altid kan iagttages som udsendt af elektriske ladninger, der undergår en acceleration fra en kilde, hvorfra de er blevet udbredt. Så dette fører os videre til at forstå processen med elektromagnetisk stråling, da dette er en bølge, der forplanter sig i rummet med elektriske og magnetiske komponenter (som vi gennemgår i vores spirituelle indvielse og opstigningsaktivering). Dette begreb omfatter også for eksempel lys, der bevæger sig gennem en optisk fiber, eller elektrisk energi, der bevæger sig i et koaksialkabel. I vores diskussion bevæger denne elektriske energi sig til vores personlige EM-felter, og den resulterende elektromagnetiske stråling bærer energi og momentum, som kan overføres, når den interagerer med os, ledes gennem vores elektromagnetiske batterikrop og derefter absorberes i vores fysiske celler, vores krop i materie. Vi er ved at transformere os fra kulstofbaseret stof til silica-baserede former med mindre tæthed. Dette sker i et utroligt hurtigt og accelereret tempo, da vi udsættes for disse “nye energier”, der aldrig før er følt eller oplevet i disse virkeligheder, som vi deler nu!

Pointen er, at mange af os føler os stegte, nervøse, udmattede og har en masse “strålings”-lignende symptomer på grund af vores akutte eksponering for disse enorme stjerneaktiveringer, der påvirker vores hjerne og neurologiske system. At forstå disse dynamikker vil hjælpe os med at klare os og holde os ude af frygt. Desværre lever vi i en virkelighed, hvor hvis du fortæller din læge, at du har “EMF-sygdom og kundalini-influenza”, vil han sandsynligvis stirre ret tomt på dig. Jeg har derfor samlet nogle støttemuligheder i bunden af artiklen. Her er mere:

Overeksponering for elektromagnetiske felter – symptomer:

 1. Rumfølelse, svimmelhed/vertigo, desorientering, tabte tidsrum eller tomrum, fornemmelser i det indre øre som summen eller brummen, følelse af at være ude af kroppen, følelse af at dreje rundt eller svinge med lukkede (eller åbne) øjne, følelse af at være let i hovedet, som om man er lettere beruset, ikke kan fokusere mentalt, har feber eller varmepulser, der stopper og starter, sløret syn, ser pletter eller blinkende små lys, smerter i kraniet (nakken, det tredje øje – pineal), har lyst til at ligge ned, tager for mange lure eller sover af udmattelse uden nogen åbenbar grund. Hjernehalvdelene (højre og venstre, for og bag) og vores neurologiske net bliver justeret og rekalibreret. Vi føler alle mulige mærkelige former for “neurologisk” stress. Disse symptomer er almindelige.
 2. Solar plexus-ubehag giver konstant kvalme, fordøjelsesproblemer, træg lever, underlige tarme, ændrede madbehov (man føler sig sulten og spiser en masse mad, eller intet ser rigtigt ud eller smager rigtigt), vægtøgning eller oppustethed. Nogle muskelsmerter opstår generelt, når du har passeret de første niveauer af “spaced out” og svimmelhed. Mønstrene optræder mest i underkroppen, f.eks. korsbenet, benene, smerter i underkroppen. Meget af dette handler om at slippe tætheden og forløse fortidens problemer.
 3. Milde fald eller ulykker, hvor man mister balancen og slår hovedet eller tæerne flere gange i træk eller inden for kort tid. Nogle gange bruger ånden denne måde til at genskabe og reorganisere et “stædigt område” i dit auriske felt. Sig hej til dit evolutionssupportteam, næste gang du falder! Vær opmærksom. Nogle gange slår din vejledning dig i hovedet med, at du skal lægge dig ned, hvile og lytte indad.

Nogle forslag til EMF-støtte:

BEMÆRK: Muskeltestning og dowsing er altid at foretrække, når du skal finde ud af administration og dosering, hvis du er i stand til det. Det kan være nødvendigt at bruge meget høje doser og derefter begrænse dem afhængigt af din krops personlige behov. Lyt til din indre vejledning, og rådfør dig med dit opstigningsteam, healere og evolutionær støttevejledning. Kosttilskud har været nyttige, og jeg foreslår, at du bruger dem efter behov og vejledning.

Støtte til nervesystemet:

-B-kompleks formel

-5 HTP – Tag 100-200 mg dagligt.

-Planetariske formler, støtte til Mylein Sheath

-Essentielle fedtsyrer – tag en fuldspektret omega 3-6-9 (krillolie).

 • Neuro-Optimizer, Jarrow Formulas
 • MHP Secretagogue-Guld-pakker
 • Masters Of Wellness produktlinje, Lightning Storm, Sublingual.

Blomsteressenser:

-Hyland FES – YES (Yarrow Environmental Solution) – Ikke alene optimerer den det fysiske helbred ved at modvirke EMF-forurening, den er også en fremragende grænsestyrker.

-Bach Flower (Rescue Remedy) – Brug den, når du føler dig overvældet. God til søvn ved sengetid.

-Perelandra essenser – Rose essenser II

-Blomsteressenser af enhver art er utroligt hjælpsomme for de æteriske nadier. Kontakt din blomsteressensspecialist for at få lavet en personlig EMF-blanding.

Homøopatiske midler:

-Urtehealer – RadiAlgin dråber (natriumalginat)

-Flydende Dulse dråber

-Homøopatisk bioplasma fra Hyland – Vævssalte

Bad i blød:

1 kop havsalt

1 kop bagepulver

1 4-lb. beholder Epson Salts

Natriumalginatkapsler 2 gange om dagen.

Sektion 1: På den første dag skal du ligge i blød i et badekar med varmt vand (så varmt, som du kan tåle) fyldt med 1 kop bagepulver og 1 kop havsalt i 20 minutter (ikke mere end 20 minutter). Drik masser af renset vand før, under og efter badet.

Afsnit 2: Næste dag lægges du i blød i et badekar med varmt vand (så varmt, som du kan holde ud) fyldt med hele beholderen med Epsonsalte i 20 minutter. (Igen, ikke mere end 20 minutter.) Drik masser af renset vand før, under og efter opholdet i blød.

Bemærk: Hvis du ikke føler, at du kan tage Epsonsaltbadet på 2. dagen, så vent 2-3 dage med at tage det.

Natur og krystaller:

-Stå i havvand ved havet, eller i en hvilken som helst vandmasse, som du har mulighed for. Lad det skylle ind over dine ben og fødder, og bliv under vandet i et stykke tid.

Gå og vandr i naturen, find et sted, hvor du kan meditere og justere dine energifelter til den nye energi-planetariske livskraft.

-Brug dine krystaller, eller find en ny krystal til at lægge på din pinealkirtel og skjoldbruskkirtel. Brug krystalterapier som anvist.

-Biogenese – biooversætterkrystal. Læg spidsen op på din pande og bed om at rekalibrere dine venstre-højre-front-back hjernehalvdele i guddommelig perfektion og balance.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »