IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Opgradering af fysisk sundhed

Afskrift

Vi vil indstille rummet, og mens vi gør det, kalder vi på vores Guardian Teams, vores Councils of Greater God self, Evolution support teams for Starseed Identity Matrix, de elskede forsvarere og familier, der er på linje med Law of One-missionen, for at arbejde sammen om den højeste kapacitet for udveksling af Guds uendelige lys, uendelige kærlighed og uendelige kraft i guddommelig ret orden og harmoni. Når vi indstiller vores rum, beder jeg jer individuelt om at sætte jer i jeres eget skjold, dem af jer, der arbejder med det 12. dimensionelle skjold, bedes styrke og aktivere det individuelt, og dem, der ikke er fuldt fortrolige med 12D-skjoldet, skal bare se jer selv helt nedsænket i et platinfelt af lys, cirkulært, der beskytter hele jeres krop, hele jeres aura, og vi vil igen befale, gennem den suveræne frihed, det, der er forbundet med Enhedsbevidsthed.

Jeg er Gud, jeg er suveræn, jeg er fri … føl, at skjoldet beskytter dig, støtter dig og forbinder dig med din uendelige Gudskilde.

Når vi nu åbner vores gruppefelt, når vi åbner vores gruppebevidsthedsfelt, og vi beder vores elskede om at åbne i vores bevægelse mod uret ind til den fulde ekspansion af den himmelske kraft af ét lys. Elskede gitter dette rum helt og på dette tidspunkt gennem Aquaferion-matrixen, det, der er enhedsbevidsthed, som Én, kalder vi elskede Gud til at forankre dette rum i perfekt guddommelig harmoni og til at åbne alle kanaler af lys, der skal indåndes som Én gennem selve Guds åndedræt. Vi styrer vores rum helt og holdent i den ene suveræne frihed.

Elskede, igen når vi indeholder i vores gruppefelt, er det meget ligesom alle vores gruppekroppe er i en beholder, og når vi skaber et felt som dette, er vi mange gange i stand til at udrette mange ting, der er meget positive for vores åndelige oplysning, igen det, der kun er i resonans med de højeste Gudsformål, og gennem det, du befaler gennem dit indre … Jeg er Gud, jeg er Suveræn, jeg er Fri … alt andet vil falde væk, alt det, der er unødvendigt eller unødvendigt.

Når vi arbejder med den forbedrede sundhedsopgradering, er det som at installere et nyt program og et blueprint oven på dit eksisterende blueprint. Det, der er i overensstemmelse med gudsbevidstheden og renheden af guddommeligheden i den kerne, du er, den sandhed, du er. Tillad dig selv at slappe helt af, og for gruppen vil vi holde erklæringen, som målet for denne indpodning af denne forbedrede sundhedsopgradering og program, der skal køre i alle multidimensionelle identiteter, i alle parallelle liv, når det er i overensstemmelse og passende. Og vi beder om, at hver af energierne fuldføres fuldt ud i den trinitiserede form, som vi befaler her og nu. Vi beder om, at Gudskilden og det højere selvs åndelige råd automatisk kontrollerer hver enkelt individs ønskede justering i vores kollektive krop i aften. Når vi siger kommandoen, kan du gentage den internt i dit eget sind og sige den med dine egne ord enten højt eller internt, eller du kan bare lytte til min stemme. Gør, hvad der er guidet, og hvad der føles rigtigt for dig. Vi begynder nu.


Forbedre min generelle vitalitet og alle energier i alle samtidige dimensioner

Øge immuniteten i min lokale krop, min lokale inkarnation og forbedre min evne til at modstå infektioner

Eliminere alle mikrobielle infektioner i hele min krop

Eliminere alle toksiner, giftstoffer, tungmetaller og stoffer fra min fysiske krop

Fjerne eller transmutere alle negative indprægninger

Fjerne og transmutere alle implantater

Fjern disse indprægninger i et passende tempo, der er mest gavnligt for min sundhed og udvikling

Øge harmonien og kommunikationseffektiviteten i alle mine kropsdele

Jeg beder om, at alle dele af min krop kommunikerer med hinanden, og jeg sender taknemmelighed til alle mine kropsdele.

Aktiver nu-tilstanden og vidnebevidstheden fuldt ud

Forbinde mig direkte med Guds vitale livskraft, som er nødvendig for mit optimale helbred

Øg det energetiske flow gennem mine meridianer, chakraer og praniske rør

Udfør Axiatonal Alignment af alle mine meridianer, chakraer og praniske rør

Synkroniser venligst mine energikroppe, så de fungerer optimalt og er effektive

Tillad perfektionering af mit endokrine systems evne til at producere, distribuere og assimilere hormoner

Forsegl alle energilækager eller sifoner, forsegl alle skadelige portaler, der er åbne i min krop

Optimer niveauet af ilt i alle mine kropsdele

Optimer niveauet af brint i alle mine kropsdele

Optimer niveauet af hydrering i mine celler og alle kropsdele

Rydde og fjerne min afhængighedsmatrix

Optimer mineralsammensætningen i mine kropssystemer, organer og kirtler

Forbedre cellesaltbalancen i mine kropsdele og den elektrolytiske effektivitet i mine celler

Optimerer den elektrolytiske balance og øger den elektriske effektivitet i alle metaboliske systemer

Forbedre min metaboliske assimilation og frigivelse og brug af energi fra indtagne fødevarer

Forbedre den ledende effektivitet af gavnlige kemiske elementer og forbindelser, der overføres til mit blod

Øge effektiviteten af min krops cellulære computer og den aktuelle udnyttelse af denne computer

Øge mit niveau af åndelig intelligens og den akkumulerede viden, der er til rådighed for min jordiske aktivitet

Eliminere nedarvede eller selvforskyldte genetiske mangler i alle mine kropssystemer

Forbedre fjernelsen af den genetiske kode for produktion af giftige forbindelser i min krop

Øge effektiviteten af min auriske energi til at skabe bevidste instruktioner

Forbedre min følelsesmæssige stabilitet i alle inkarnationer, dimensioner og riger

Øge min evne til at udstråle kærlighed, medfølelse og tålmodighed til hele skabelsen

Øge lysstrømskvotienten gennem alle dele af min krop

Forbedre mit velbefindende – min wellness-tilstand – til godt helbred og ekstatiske følelser

Øge transmutation af frie radikaler og oxidative skader i min krop

Øge funktionen af alle oscillerende biologiske blodfiltre i min krop

Åbne min spirituelle forbindelse til enhedsbevidsthed

Øge effektiviteten af min Medulla Oblongata og Corpus Callosum

Øge effektiviteten af hele min krop, kirtel- og organstruktur

Installere den nye matrix for hjernens strukturelle anatomiske foryngelse i min krop

Fjern dødens grønne skærm fra min krop

Øg effektiviteten af mit nervesystems ufrivillige handlinger

Øge effektiviteten af mit centrale og perifere nervesystem

Forbedre den strukturelle fuldstændighed og funktionelle effektivitet af min krops hologram, embryo og æteriske kroppe

Forbinde min guddommelige navlestrengsforbindelse fuldt ud til alle mine kroppe

Optimere min hjernefunktion, der overfører energi til alle mine kropsdele

Aktivere den funktionelle effektivitet af alle mine eksisterende genetiske koder for kropslige funktioner

Aktiver min sensoriske evne med mit tredje øje, pineal, hypofyse og hypothalamus

Tilføje det passende antal kodoner over base 20 DNA-koden til min krop

Fuldt ud installere og forbedre funktionen af alle 12 lag DNA i min krop

Forbedre effektiviteten af min Mer-Ka-Ba energi-lyskrop til beskyttelse og energibalance

Fjerne den metaboliske dødsfase – vende den fysiske degeneration i min krop

Fjern alle disharmoniske programmer fra min krop

Udskift egotankeformerne med hjertevejledte tankeformer

Aktiver det tænkende hjerte

Aktiver den trinitariske form med alle mine energikroppe og -systemer

Aktiver, synkroniser og juster alle energikroppe, så de er i perfekt harmoni, integration og balance.

Anchor lock og seal gennem mit hologram, anchor lock og seal gennem tidsmatrixen og So It Is. Vi afslutter vores sundhedsopgraderingsprogram.


Når vi harmoniserer og fastholder vores rum i navnet på det ene selv – Guds selv – som vidne til det ene, forsegler vi dette i lyset af forening, helhed og tjeneste for det ene selv. Tag venligst dette gennem de ydre niveauer af sindets gitter, DNA, karmisk kontrakt, centrale sjælsniveauer og videre. Gennem alle selvets øjeblikke, gennem alle dimensioner og virkeligheder, gennem hvert af kroppens lag, tager vi dette gennem instruktionsfeltet på alle niveauer og komponenter af vores væsen… fuldt, helt, totalt og permanent.

Elskede familie, elskede team, mens vi takker vores elskede vogtere og vores evolutionsstøtte, takker vi jer for denne mulighed. Det er med stor glæde og ærbødighed, at vi er hjemme i lyset. Vores uendelige strøm af kærlighed er med jer på alle måder.

Når vi forsegler og afslutter vores session, vender vi tilbage til nuets nærvær. Tillad dig selv at komme helt ind i den vågne bevidsthed med hånden på hjertet, føl kærlighed, taknemmelighed og vid, at du er fuldt forbundet, at du er fuldt støttet, og at du er fuldt beskyttet i Guds evige lys.

Elskede familie, mange tak, fordi I er kommet til os i aften. Som sædvanlig ved enhver meditation, hvor vi udfører æterisk arbejde som dette, skal du sørge for at hvile dig, passe på dig selv og drikke masser af vand … det er der generelt brug for … og igen indtil næste gang, mange tak, fordi du kom, og hav en smuk aften.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »