IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Manipulerer Nervesystemet

Ikke alle [m e n n e s k e r] kan beskytte sig mod ydre påvirkninger….
De bør hellere [slukke] for [fjernsynet eller skærmene].
De [manipulerer] nervesystemet med [elektromagnetiske] felter!

Men hvordan?
Her👇🏻
us6506148B2
Research 👆🏻

https://leaks.danmarkvaagner.dk/leaks/Nervous-system-manipulation/

Forfatter

Ét svar til “Manipulerer Nervesystemet”

 1. I AM Avatar

  fra Kristine,
  De påvirker vores nervesystem på mange måder.
  Vores børn har haft genren “eventyr” “gysere” “drama/teater” i danskundervisningen ret ofte? For ikke at tale om ww2, men det er en anden snak.
  Vores børn reagerede på det, når de år efter år havde om disse. Vi slog det hen med skoleskift, som vi jo har haft en del af 😅
  Men idag forstår jeg hvorfor dette er en del af mindkontrollen, for at fastholde illussionen.
  Og vi ved jo også nu at, når vi ved gys i gysere/voldsfilm og – fortællinger, passivt ser til, imens vi fylder os med slik i biffen eller bare griner, så lærer vi vort nervesystem at vi ikke skal reagere sundt på vold/gys.
  Dette er også mindkontrol, som er ført imod os, målrettet denne tids sløvsind og manglende sunde reaktion på angrebet fra myndigheder.
  Men få ser det. De fleste tænder bare for netflix, Hypnosen er tung. Og det er jo ikke blot ift sprøjten. Hele systemet er i satans vold og dæmonerne arbejder på mange niveauer.
  Som hjemmeskoleforældre ser vi hvad vi skåner vores børn for ift hvad vores børns kammerater beretter, at blive udsat for i uddannelsessystemet. Men mange tror jo på at de gør deres bedste når de sender børn i skole. Og mange tør ikke stå op for sig selv og skille sig ud fra flokken. Det er jo den dæmoniske hypnose. Hjemme hos os kalder vi uddannelse for uden-anelse…..hos hos ind-danner vi os 💫❤️
  I min optik er den eneste vej ud af den verden satan dominerer, rejsen indad. Og dette forudsætter at man tager ansvar for egen krop og sjæl og ikke tager del i satans hamsterhjul der gør dig blind for sandheden om os selv og vores skaberkraft.

Translate »