IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Mandlig + Kvindelig

Dette princip er et af de få principper i den verdensmæssige dualitet, som er helt nødvendigt for at nå sit højeste potentiale. Som vi ved, har vi alle kvindelige og mandlige dele i vores sjæl – det kan også være bestemt af hjernehalvdelene eller kromosomerne. Det er derfor, det er så magisk, når en mand og en kvinde bliver fuldstændig involveret i hinanden – uden irrationel frygt – og der skabes en ubeskrivelig alliance, en symbiose, der ændrer alt.

For at nå dertil er det imidlertid nødvendigt at forstå sig selv og frem for alt at være i fred med sig selv – hvor mange mennesker begår den fejl at søge udenfor efter en partner, som så skal helbrede eller opfylde dem? Men det er ikke kun egoistisk, det er simpelthen ikke grundlaget for et tilfredsstillende og harmonisk, men først og fremmest ærligt partnerskab.

Ingen af de mennesker, du møder, er ansvarlige for de traumer, der vandrer rundt med dig uden at være helet. Desuden er de fleste traumer ubevidste, fordi meget få mennesker (ønsker) at forlige sig med sig selv. Så alle ville relativt hurtigt indse, at vi jagter en illusion og overlader løsningen til andre, eller at vores forventninger aldrig kan opfyldes.

Så det første skridt er ALTID at reflektere over sig selv og lære at være helt tilfreds med at være alene. Fordi de mennesker, der er lykkelige alene – har ikke brug for andre. Dette bør være målet for alle, ikke at have brug for nogen – for så kan der ikke opstå følelsesmæssige afhængigheder. Men at man ikke har brug for nogen betyder ikke, at man skal være alene hele livet. Tværtimod er ledsagelsen af livets faser kun bevidst valgt og hædret som en bonus/gave.

Der opstår et helt andet billede af et partnerskab – som bør bygge på loyalitet, ærlighed og åben kommunikation. Hvor partneren hverken skal være en besiddelse, en slave eller en terapeut. Vi bør heller aldrig tage et menneske for selvfølgeligt, men altid som en værdifuld specialitet. Så hvis vi først og fremmest har det maskuline + feminine princip i os – vil det også afspejle sig i vores udseende, og vi vil tiltrække en partner i vores liv, som værdsætter os og ikke har brug for os.

Det samme gælder i øvrigt for venskaber, arbejdsforhold eller familieforhold – vi bør altid selv være årsag til lykke. Men det er kun muligt, hvis vi altid holder fast i os selv – kender vores grænser og holder fokus. Vi er her for at elske og blive elsket. Os alle.

Fortsættes 😊💚💚

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »