IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Livet efter livet. Hvad følger efter døden? Del 7

Han kan nægte og sige: “Nej, men jeg er i live, og jeg vil bare fortsætte med at arbejde inden for mit område”. I så fald lader de ham være i fred, og han fortsætter med at leve i sin fantasi (se f.eks. “Den tibetanske Dødebog” eller “Magus af Strovolos” – der er en historie om en mand, der selv efter døden arbejdede på sine marker, som ikke var virkelige og kun eksisterede i hans fantasiverden. Ved at denne fantasiverden var på samme frekvens som ham, levede han i den, og den var lige så virkelig for ham som vores verden er for os).

– Åndelig person/menneske:

Når en person dør, som var på et højt åndeligt niveau, behøver han ikke at blive genfødt, men han kan blive det (f.eks. vores mester Bushido). Han er født for at hjælpe andre sjæle og energier til at gå højere op. Disse sjæle får altid mulighed for at blive genfødt og ændre noget i den fysiske verden, eller de kan være budbringere af energier og information i den åndelige verden. Det betyder, at budbringeren kan forårsage noget, hvilket vi kan vise med eksemplet Neale Donald Walsch. Neale hørte en stemme, der dikterede ham, når hun indstillede sig på en højere frekvens. Det er ikke en gud, der dikterer det, men en højt udviklet sjæl, der befinder sig på det syvende niveau (gud-menneske).

Ethvert menneske, hund og levende væsen har også en plads i den anden verden, men den kan ikke beskrives præcist. Det skyldes, at nogle dimensioner ikke er helt sammenlignelige med vores fysiske verden. Der er informationsaftener, energiniveauer og niveauer, hvor alting flyder sammen.

F.eks. oplysninger om hunde. Dette er en hund – den første information – denne information gives ikke i form af nuller og ettaller som i computeren, men i form af en astralhund, der bærer alle hundens egenskaber i sig selv. Denne astrale hund lever så normalt i det astrale rum, ligesom andre dyr. Hvis der findes forskellige slags hunde, findes de også i det astrale rum. Men der er også dimensioner, som er rent energimæssige og informative. Du kan ikke sige, at der er et hus eller en hund der. Jo højere du kommer op, jo mindre kan du genkende en form, fordi du nærmer dig nulpunktet, oprindelsesguden, som ikke har nogen form og intet køn! Nulpunktet har ingen form. Efter dette nulpunkt opstår lys og mørke, og derefter opdeler man det i geometriske former og så videre. Disse former bliver mere og mere komplekse, op til abstrakte urmønstre af materie, planter, dyr og mennesker. Jo højere man kommer “til Gud”, jo mere enkle bliver disse former, indtil man når frem til noget, der kun kan beskrives som lys. Informationen indgår altid i artens informationsniveau, og afhængigt af dette besluttes det yderligere, hvordan arten eller livsformen vil udvikle sig. Når en livsform ikke længere har et formål (dinosaurer), dør den ud og forbliver kun som information, der overføres til en anden art, som udvikler sig fra den.

Vil vi overleve som race? Har et menneske et formål på denne planet? Civilisationer fra andre planeter holder øje med os meget opmærksomt! Skal vi udrydde hinanden og livet på vores planet og kæmpe mod hinanden om meningsløse ting? Hvis det er tilfældet, er det bedre, at mennesket dør som race, og at en bedre åndeligt avanceret kultur tager vores plads. Vi er en trussel mod os selv og også mod andre planeter! Derfor vil de endnu ikke samarbejde med os, fordi vi er for egoistiske og for dumme. Vi er nødt til at forstå, at vi er forbundet med alt på denne planet og opfører os kollektivt! Oplysningerne om os og vores handlinger og konsekvenserne af disse handlinger vil ikke gå tabt! Uanset om vi overlever eller ej…

Forfatter

  • Lin Ajna G o m n t u

    fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen! Velsignelser og taknemmelighed, 🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer