IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Livet efter livet. Hvad følger efter døden? Del 5

Hvad sker der med sjælen efter døden, og hvad skal den gennemgå på hvert enkelt trin?

Vi forklarer det på tre grundlæggende niveauer – meget dårlige mennesker, gennemsnitlige mennesker og meget spirituelle mennesker, fordi oplevelserne for disse mennesker bliver forskellige efter døden.

– Negativ person/menneske:

I det astrale rum møder han forskellige negative væsener og dæmoner efter døden. Denne oplevelse er meget stressende for ham. Om han forstår eller ikke forstår, at han er død, afhænger af hans intelligens, det sted han befinder sig, og hvad han troede var muligt eller umuligt i sit liv. Den energiske strøm trækker ham ind i en dimension, hvor han må se konsekvenserne af sine handlinger fra et andet perspektiv. Men det er ikke behageligt for denne sjæl. Hvis en person er død en voldsom og hurtig død, kan han stadig forsvare sig mod den. Der er naturligvis forskellige englevæsener der, som forsøger at hjælpe ham. De fortæller ham, at det er nødvendigt for ham at se det, og at det er nødvendigt for hans sjæl at forberede sig på yderligere inkarnation. De kan kun tvinge ham til en vis grad.

F.eks.: En person er død på grund af en voldsom død. Det betyder, at han stadig har energi nok, og på det teoretiske plan kan han lære at parasitere på en gammel og syg person og leve her i et stykke tid som en energisk vampyr. I dette tilfælde kan en tryllekunstner eller en højt udviklet åndelig person ofte sende ham ind i en dimension, hvor han kan se sine tidligere liv.

Livet efter døden

Et meget godt eksempel kan findes i bogen “The Magus of Strovolos” af Kyriacos C. Markides i den del, hvor det handler om eksorcisme (Exorcisme af nazistiske ånder – 2. kapitel). Den handler om en jødisk pige, som var besat af en dæmon. I sine drømme så og hørte hun dæmonernes stemmer. Daskalos talte med væsenerne under eksorcismen og fandt ud af, at de var tidligere nazister. De følte hadet til jøderne selv efter døden og havde ikke helt formået at komme til den anden verden. De befandt sig mellem den materielle verden og den astrale verden. Ved hjælp af et sort stearinlys bragte han dem så vidt, at de ikke længere kunne modstå og blev tvunget til at rejse til den dimension, de skulle have været i. En anden mulighed er, at mennesket eller vampyren gradvist mister energi, hvorfor de så bliver ført ind i den dimension, hvor de ser alting fra andre menneskers perspektiv, og hvor deres videre inkarnation er planlagt. Når alt er planlagt, skal sjælen restituere.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »