united not divided…

t.me/danmarkvaagner

Langt hår og dets virkninger på den menneskelige energi

Menneskehåret har flere meget vigtige funktioner:
1) For det første er håret en slags “antenne”, der modtager kosmisk energi.

2) Håret fungerer som et batteri. Den opsamler og lagrer energi. En persons personlige magt. Det er derfor, at intuitionen fungerer meget bedre hos en person med langt hår.

3) For det tredje gemmer håret en persons hukommelse. En person, der har været udsat for et skæbnesvangert slag, rådes ofte til at blive klippet, og netop af denne grund bør du bestemt ikke klippe små børns hår….

Lidt baggrundshistorie
Disse oplysninger om hår er blevet holdt skjult siden Vietnamkrigen. Vores kultur fortæller folk, at frisure er en personlig præference, at frisure er mode og/eller komfort, og at den måde, folk bærer deres hår på, udelukkende er et kosmetisk spørgsmål. Tilbage i Vietnamkrigens dage kunne du finde et helt andet billede, som de fleste mennesker skjulte.

I begyndelsen af 90’erne giftede Sally (navnet er ændret for at beskytte fortrolighed) sig med en psykolog, som arbejdede på Veterans Affairs hospital. Han tog sig af krigsveteraner, der led af posttraumatisk stress. De fleste af dem tjente i Vietnam. Sally siger: “Jeg husker den aften, hvor min mand kom hjem med tykke, officielle mapper i hænderne. Indeni var der hundredvis af sider med regeringsundersøgelser. Min mand var meget chokeret over indholdet. Det, han læste i disse dokumenter, ændrede hans liv. Fra det øjeblik begyndte min konservative midaldrende mand at lade sit hår og skæg vokse. Desuden fik han lov til at gøre det af Veteranministeriets medicinske center, og flere andre konservative mandlige ansatte fulgte hans eksempel. Da jeg læste dokumentet, forstod jeg hvorfor.

Det viste sig, at militærets specialstyrker under Vietnamkrigen sendte hemmelige agenter til indianerreservater for at finde talentfulde spejdere. Stærke unge mænd med evnen til at bevæge sig lydløst over ujævnt terræn. De søgte specifikt efter mænd med fremragende, næsten overnaturlige talenter. Det viste sig, at disse omhyggeligt udvalgte individer var sande eksperter i sporing og overlevelse. Konventionelle lokkemidler og hævdvundne vendinger blev brugt til at rekruttere nye rekrutter, så nogle indianske jægere blev hurtigt sendt af sted og begyndte straks deres tjeneste. Men efter at de var blevet rekrutteret, skete der noget fantastisk. De talenter og færdigheder, som de havde i reservaterne, forsvandt på mystisk vis, og hver nyankommende blev en total fiasko. På kampmissioner opførte de sig ikke som forventet. For at finde årsagerne til disse fejl har regeringen foretaget dyre test af disse rekrutter. Da de blev spurgt om fejlen, som var rettet mod de ældre rekrutter, var de alle enige om, at efter at deres hår var blevet klippet kort på militær vis, kunne de ikke længere “mærke” fjenden og havde ikke længere adgang til deres “sjette sans”. De kunne ikke længere stole på deres “intuition”, kunne ikke “læse” de hemmelige tegn så godt som tidligere og kunne ikke få adgang til de subtile sanseinformationer. Så forskningsinstituttet rekrutterede flere indianske jægere, lod dem beholde deres lange hår og gennemførte forsøg i forskellige områder. Derefter kombinerede de mænd, der viste de samme resultater i alle testene, i par. Den ene af mændene i dette par lod de det lange hår stå, og den anden fik en kort militær frisure.

Derefter tog de to prøverne igen. Igen og igen viste mænd med langt hår gode resultater, mens mænd med kort hår ikke bestod nogen af de discipliner, som de tidligere havde klaret sig godt i. Her er et eksempel på en typisk test: En rekrut sover i skoven. En bevæbnet “fjende” nærmer sig den sovende mand. Mændene med langt hår blev vækket af en følelse af stor fare og forlod stedet længe før fjenden ankom, længe før de hørte nogen lyde, eller før fjendens nærmer sig kunne være blevet synlig.
Ifølge en anden version af denne test fornemmede de langhårede mænd intuitivt, at nogen nærmede sig, og at fjenden ville foretage et fysisk angreb. De stolede på deres “sjette sans” og forblev ubevægelige. De lod som om, de sov. Derefter rakte de hurtigt ud og “dræbte” “fjenden”, så snart han kom tæt nok på dem. Efterfølgende fik de samme rekrutter, efter at have bestået denne og andre prøver, klippet deres hår kort og dumpede en hel række prøver, som de før havde bestået med succes.

Ifølge dokumentet var alle indianske jægere således fritaget for forpligtelsen til at klippe håret. Det var faktisk bydende nødvendigt, at jægerne havde langt hår.
Videnskaben gør hele tiden nye opdagelser om fantastiske overlevelsesevner hos mennesker og dyr. Hver del af kroppen har sin egen nøje definerede funktion, som tjener til at sikre kroppens overlevelse og funktion som helhed. Hver del af kroppen har en grund til at eksistere.

Håret – en fortsættelse af nervesystemet (så det ville være korrekt at kalde dem) – et nervesystem på kroppens overflade, en slags højtudviklede “knurhår” eller “antenner”, der overfører en stor mængde vigtige oplysninger til hjernestammen, det limbiske system og neocortex.

Menneskehår, herunder ansigtshår hos mænd, forsyner ikke kun hjernen med information, håret udsender også energi, og denne elektromagnetiske energi frigives fra hjernen til omgivelserne. Dette blev bevist ved hjælp af Kirlian-effekten, da en person først blev fotograferet med langt hår og derefter med klippet hår. Når håret er kortklippet, er modtagelsen og udsendelsen af signaler til omgivelserne betydeligt hæmmet. Det fremmer også en vis ufølsomhed i enhver form for forhold og seksuel utilfredshed. For at kunne løse de problemer, der findes i vores verden, må vi først erkende, at mange af vores grundlæggende idéer om virkeligheden er forkerte.

Det kan meget vel være, at en stor del af denne løsning møder os i spejlet hver morgen. I den daglige forfængelighed er der kun få, der undrer sig over, hvorfor en person har brug for hår. Det kan måske lyde overraskende for nogle, men de blev ikke givet til os kun for at gøre os smukke. Intuition fungerer meget bedre for en person med langt hår.

Således siges det, at helten i Det Gamle Testamente – Samson, der blev berømt for sine gerninger i kamp og sin overmenneskelige styrke, bar lange fletninger, som gjorde det muligt for ham at udføre disse heroiske bedrifter. Da Samson brød sit løfte om cølibat, som han havde afgivet til guderne, og forelskede sig i Delila, fortalte han hende sin hemmelighed: “Hvis mit hår blev klippet, ville min styrke forlade mig.” Den bedrageriske elskerinde ventede, indtil hendes mand faldt i søvn, og barberede syv fletninger af hans hoved. Samson blev straks svækket, hvilket hans fjender samtidig udnyttede – han blev blind, og de tvang ham til at arbejde i møllen. Men da Samsons hår voksede ud igen, kom han til kræfter igen, og han ødelagde den bygning, hvor hans fjender boede.

Ofte rådes en person, der har lidt et stort slag af skæbnen, til at lave en klipning. Af samme grund bør man under alle omstændigheder ikke skære små børns hår. Barnet lærer aktivt om sine omgivelser, det lærer hvert sekund af sit liv, og du tager denne hukommelse og det, som det har lært, fra det på én gang. Han begynder at lære alting forfra igen. Så du kan ikke blive overrasket over en forsinkelse i udviklingen. Hvorfor tror du, at piger har tendens til at udvikle sig hurtigere? Fordi de normalt ikke får klippet deres hår. Det er bevist, at børn, der ikke får klippet deres hår, udvikler sig meget hurtigere.

Der findes et bud fra den slaviske gud Svarog, som lyder:
“Du må ikke klippe dit gyldne hår, samt andet hår og det grå hår, ellers vil du ikke nå Guds visdom, og du vil miste helbredet.”

Vi ved alle, at man i oldtiden ikke klippede hår i gamle dage. En kvinde med klippet hår blev anset for at være i unåde hos alle jordens nationer. Selv mændene klippede ikke deres hår. I nogle lande blev det dog besluttet at klippe mændenes hår, men bemærk, at de aldrig var rigtig korte.

Hår bør aldrig farves. Vi havde alle fysik i skolen. Farven på et objekt opstår hovedsageligt ved bølgernes absorptionsproces. Den røde kop ser rød ud, fordi den absorberer alle andre farver i lysstrålen og kun reflekterer rødt. Når vi siger: “Denne kop er rød”, mener vi i virkeligheden, at den molekylære sammensætning af koppens overflade er sådan, at den absorberer alle lysstråler undtagen den røde. Så dit hår har også en bestemt farve. Som vi ved, findes der ingen rene farver, og hårfarver er meget forskellige og komplekse. På baggrund af ovenstående absorberer dit hår energistrømme af en bestemt bølgelængde, og det er den energi, som din krop har brug for. Hvad sker der, når du farver dit hår? Din krop begynder at modtage fremmed energi. Og hvad er resultatet? Det er rigtigt, du bliver syg.

Så kvinder, tænk et par gange mere over, om det er det værd at farve det grå hår. I øvrigt farver de franske kvinder, som anses for at være et ideal af stil og smag, aldrig deres grå hår.
Ved du, at den gennemsnitlige hårlængde for en kvinde når op til balderne? Og en normal, der er i stand til at forsyne hende med de nødvendige energireserver – op til hendes
knæ? En kvinde med langt hår er så magtfuld, at hun med sin energi kan skabe en beskyttende cirkel for sin elskede for at beskytte ham mod alt ondt. I øvrigt modtager manden beskyttelse fra sin kone, når han kæmmer hendes hår. Slaverne havde mange sådanne traditioner.

Kun i naturen eller i hjemmet kunne en kvinde bære sit hår løst. Af den simple grund, at det åbne hår (og kortklippet) absorberer alle negative energier fra omgivelserne. Herunder alle begærlige tanker fra mænd. Forestil dig en pige, der er blevet kortklippet i hele sin barndom. Og den store overraskelse om, hvorfor hun går af sporet, når hun bliver voksen. Forestil dig, hvor mange onde ting hun har taget imod i hele sit liv, så hvorfor blive overrasket? Piger blev altid flettet, det var langs rygsøjlen, og man troede, at alle universets positive kræfter gik gennem håret i rygsøjlen og gav en særlig livskraft til pigernes krop, sjæl og ånd. En gift kvinde flettede to fletninger for at få energi til sig selv og sit kommende barn. For at sikre, at fletningerne ikke forstyrrede arbejdet, blev de samlet i et bundt eller gemt under et hovedtørklæde.

I øvrigt har håret på menneskekroppen de samme funktioner som på hovedet. Kvinder, der epilerer sig, berøver sig derfor en ekstra energikanal, der nærer de specifikke chakraer. I Europa blev de første klipninger foretaget på ordre fra den romerske kejser Nero, som beordrede sin konsul til at barbere alle udenlandske legionærer nøgne. Da konsulnen, der havde kommandoen over den fremmede legion, spurgte kejseren, hvad dette var nødvendigt for, svarede han:
“Jeg vil ikke have, at de skal tro, at det er nok for mig, at de adlyder mine ordrer og instruktioner.”

Langt hår betød for vores forfædre – VISDOM. Har du nogensinde undret dig over, hvorfor man bliver barberet skaldet i hæren, hvorfor nogle skikke insisterer på, at børn under et år skal have klippet deres første hår af, og hvorfor kvinder i forskellige religioner skal bære tørklæde i kirken? Og endelig, hvorfor skalperede indianerne deres fjender? Håret giver en person mental styrke, som er nødvendig for f.eks. tankeprocesser og bevidsthed, det giver også en person de evner, som kaldes magiske. Jo længere hår, jo mere kraft får en person. Det er derfor, at alle kloge kvinder og hekse i alle kulturer har langt hår.
Stort set alle hårfarver indeholder stærk kemi, der ødelægger hårets struktur og får det til at dø. Så holder de op med at fungere som energiaftagere. Hår er faktisk en energileder, men til dette formål skal dets længde være mindst 7 cm. Det er ikke for ingenting, at alle i Rusland tidligere bar lange fletninger – for i dag ved man, at langs rygsøjlen, hvor fletningerne var placeret, er de vigtigste chakraer og dermed de vigtigste energiknudepunkter.

Forfatter

  • Lin Ajna G o m n t u

    fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen! Velsignelser og taknemmelighed, 🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer https://danmarkvaagner.dk/copyright/