united not divided…

t.me/danmarkvaagner

Den #sande #frihed begynder i #hovedet. Det er rigtigt, ved at lukke munden på den. Alt for længe har jeg kun #tænkt uden at føle. Handlede uden #følelser. Fungerede uden #følelser. Og når jeg ville føle, vidste jeg ikke, hvordan jeg skulle gøre det….

Jeg var fanget i mit eget #væsen, men jeg var aldrig rigtig klar over det, jeg havde kun en svag anelse, som med tiden blev højere og højere, indtil jeg ikke længere kunne ignorere det. Dette var begyndelsen på mit #bevidste arbejde, min #genfødsel i et andet #lys.

Det første, jeg gjorde, var at holde op med at tænke i begreber, fordi det automatisk sætter rammer og dermed også begrænsninger. For mig er der ingen passende beskrivelse, for det ville begrænse mig. Hold op med at sætte grænser, og identificer dig ikke med tanker, for de vil være årsagen til din virkning. Hold dig altid uden etiketter og uden grænser.

Forfatter

  • Lin Ajna G o m n t u

    fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen! Velsignelser og taknemmelighed, 🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer https://danmarkvaagner.dk/copyright/