IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Kastration af kulturen

“Jeg oplever en kastration af kulturen”. Jeg kan befri mig selv ved at udvise renitence. Simpelthen ikke at reagere. Det giver mig endnu mere frihed. Jeg tror ikke, jeg gør nogen fortræd med min kunst. Fænomenet kulturel appropriation, for eksempel, interesserer mig slet ikke. Det er ikke den mindste smule relevant. Jeg bemærker, at kommende komikere får sværere og sværere ved ikke at lade sig påvirke af det. Kulturel appropriation skaber egalitarisme. Det starter allerede med, at dialekter bliver udglattet. Og i radioen hører jeg kun folk, der bevidst siger Lyder:in (gender). Fuldstændig uinteressant for mig. En håndfuld mennesker har fundet på :in (gender), og alle danser efter deres pibe. Min trang til frihed er så meget desto større på grund af det.

(Helge Schneider i et interview med “Rolling Stone” 23/2)

Den store Reset – den store revolution

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »