IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Jeg ser ÉN “rød tråd” i mit liv

Jeg ser ÉN “rød tråd” i mit liv, som viser mig – DET er ikke det, jeg ønskede, og DET er ikke det, jeg ønskede! 🙏 DET og DET blev taget fra mig, hvad eller hvem jeg ønskede at bevare som “menneske”. Senere viste det sig, at ALT DET var gjort i min interesse…. -Magdolna Maria- … 🙏❤️🙏

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »