united not divided…

Email: info[æd]danmarkvaagner[dot]dk

Bidragspolitik handler om at hjælpe andre og arbejde sammen til gavn for alle i vores samfund

Bidragspolitik handler om at hjælpe andre og arbejde sammen til gavn for alle i vores samfund. Samarbejde og samarbejde på alle niveauer i vores samfund. Det er grundlæggende menneskelige egenskaber, som er blevet ødelagt af kapitalismen og virksomhedernes grådighed. Prøv at udføre mindst én uselvisk godhedsakt over for en fremmed hver dag. Se, hvordan det får dig til at føle dig.

Det ligger ikke i menneskets natur at være grådig, grusom, uhøflig, frådende eller voldelig … Det er alle konsekvenser af det system, vi er født ind i.

Og fordi vi er ét med naturen, en del af naturen og den store skabelse, er vi selv skabere. Vores primære menneskelige natur er at skabe. Det er, når vi forhindres i at udtrykke vores naturlige evner og talenter, at vi begynder at opføre os umenneskeligt.

Verden er fyldt med mennesker, der ikke har oplevet ægte ubetinget kærlighed på grund af den brutalitet, som den verden, vi lever i, er præget af. I sidste ende vil kærligheden besejre alt og befri os fra vores psykologiske fængsler i vores sind.
I enhed, Lin

Forfatter