IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Iscenesættelse

ALLE større begivenheder, krige, angreb, kriser, overfald, hærgen, katastrofer, bombninger, mangel på arbejdskraft, politiske partier, valg, World Trade Center osv. blev iscenesat. Alt var minutiøst planlagt og udført.

Intet her på jorden i fortiden var tilfældigt, slet ikke skæbnen. Det er alt sammen for at presse deres planer igennem. Det er distraktioner, når folk gradvist forstår, hvad der foregår, når folk begynder at stille de rigtige spørgsmål og nægter at gå med til det.

Midlet er altid frygt, som bruges til at forsøge at gennemføre deres planer. Det er den drivende kraft i enhver krise. Se Plandemie, frygten for at dø. Finanskriser, frygt for at gå fallit. Krige, frygt for at dø. De samme familier er altid involveret, hvad enten det er Orsini, Rothschild (inklusive Schwab, Gates, Hanks osv.), Rockefeller, oligarker, politikere, efterretningstjenester og så mange flere…

I virkeligheden er der ikke mange, i modsætning til de mennesker, der bor her. Det er en håndfuld, ikke flere – men de kontrollerer og styrer alt. Målet for disse eugenikere er et folkemord på mennesker. Det er ikke engang en hemmelighed, og det bliver fortalt til alle, der vil lytte.

I de sidste 3,5 år har vi haft følgende shows – biovåben fra et laboratorium (Corina), brugt til at teste – hvor langt kan de gå, hvad lader folk dem gøre, og hvor stor er frygten. Alt var forberedt med det, og som et sødemiddel blev så mange mennesker hjernevasket til at lade sig vaccinere frivilligt. Vi vil se omfanget af det … derefter kom Ukraine-“krigen”, som igen handlede om penge, bevæbning af lande og frygt. Frygt for atomangreb, men der er ingen atomvåben. Men lige meget, også der blev der leget med frygten i den kolde krig. Nu kommer et falsk flag i Israel, et land, der har stjålet andre menneskers livsrum med vold i over hundrede år. Finansieret af Rothschild, forresten. Det var det samme med Amerika, som stjal landet fra indianerne. Udført af briterne. Som i øvrigt har overrendt en masse lande og stadig er der.

Dette vil sandsynligvis være et af de sidste kort, der spilles, før systemet kollapser på en planlagt måde. Det tjener til at decimere folket og samtidig have en undskyldning klar. Så ingen får den idé, at det var banksterne, regeringerne, de store virksomheder, Blackrock, Vanguard osv. – men at det var pandemien, der var skyld i det, og derefter krigene, og på grund af det kollapsede det finansielle system og forsyningskæderne.

Vi vidste alle, i hvert fald de af os, der har beskæftiget os med jordens problemer i nogen tid, at denne tid ville komme. For hvis de vil have succes med at implementere deres motto “du skal ikke eje noget og være lykkelig”, bliver de nødt til at give den gas og begynde at sprede endnu mere frygt og få folk til at opildne hinanden.

Del og hersk, det er altid det samme. Det er så nemt at dirigere og kontrollere folk. De, der ser, hvad det er for en illusion og et skuespil, der foregår her, bliver så også bekæmpet. Jeg ønsker ikke at skræmme folk her, jeg ønsker bare at påpege det. Fordi menneskeheden endelig er nødt til at sige nej. At rejse sig op og ikke længere lade sig føre rundt ved næsen.

Jeg beder for hver eneste sjæl, for vi har alle brug for at bede. Find jer selv i fred og kærlighed. Anerkend jeres egen lyskraft, som er skjult i ethvert menneske. Hold op med at fremme denne splittelse ved at ophøje jer selv, fordi I angiveligt er vågne. Hvor der er splittelse, kan lyset ikke skinne. Det begynder med vores egen sjæl.

Vi lever i en informationsalder, og næsten alt foregår nu digitalt – kunstigt. Der er næsten ingen sociale værdier og frem for alt ingen menneskelig etos at føle. Stress, arbejde, bekymringer og problemer dikterer den kedelige dagligdag – også dette er bevidst og specielt designet.

Den Moderne slaveri, nu og da – bedøvelse gennem stoffer, alkohol, manipuleret sport, gambling, porno og/eller kærlighedsløs sex, som tager endnu mere magt og ødelægger sjælen.

Hele systemet tjener til at suge sjælene tørre. At stjæle deres energi og knække sjælen. Løgnen sælges som sandhed, og folk er så fordummede, at de lider af Stockholm-syndromet og ikke bare synes, at deres plageånder er fantastiske, men endda forsvarer dem. Det er så perfidt og grusomt iscenesat, bestialsk og ufatteligt – men stadig sandt. Det er den bitre sandhed, at de ting, der sker på jorden, er barbariske. Alt dette gennem sindets forvirring. Gennem giftigt vand, skadelig mad samt “kosmetik”, hvis ingredienser er modbydelige og modbydelige. Men alle kan selv undersøge dette, hvis de ønsker det.

De sjæle, der viser kærlighedens vej, bliver forsøgt knust. For der skal ikke være plads til kærlighed her, ingen lykkelige familier og slet ingen selvstændige og fritænkende individer, der lever med hjertet. Men uanset hvad de prøver, vil det aldrig lykkes dem at tage kærligheden fra os. Tværtimod bliver vi stærkere og mere bevidste, …den kraft, der altid vil det onde….

Folk vil lykkes, uanset hvad der sker – vi er mange og bliver flere hver dag. Vi er krigere, mødre, brødre, søstre, fædre, healere, shamaner – you name it, vi er mennesker. Vi er levende hjerter. Vi er kærligheden selv. Sammen med naturen, dyrene, lysvæsnerne og alle sandhedens kræfter sker der forandringer.

Lad jer ikke afskrække og fortsæt med at følge jeres egen vej, arbejd på og med jer selv for at eksemplificere det, vi selv længes efter. På deres gerninger vil I kende dem. Hav håb og vær modige. Giv ikke op, uanset hvilke problemer I måtte stå over for, vil der blive fundet en løsning. Vær taknemmelig, ydmyg og elskværdig. Kun på den måde vil noget ændre sig – vi må bryde lidelsens cirkel ved bevidst at vælge at være lys.

Håb ikke på en frelser, en forløser eller andre illusioner – det kan føre dig på afveje igen. Tro på dig selv, lev som et moralsk, etisk og godt menneske, så du er det, man kan kalde guddommelig. Gør ikke skade på dig selv, naturen eller dyrene, men lev i harmoni med Skaberens gaver.

Hvis det kræver mørke at erkende lyset – så er det nok nødvendigt, at det bliver meget mørkere for at få folk til at erkende og dermed vågne op. Bevidstheden vil vokse, genkende og huske. Hvis vi holder op med at opfatte polære ting, er det muligt at genkende de store ting bag dem.

Hvis vi skaber fred indeni os selv, vil den også manifestere sig udenfor. Det er ofte smertefuldt at give slip på det gamle, men set i bakspejlet har det ofte vist sig at være en velsignelse. Det er det samme med komfortzonen. Vi har ofte brug for det skub ud i det ukendte for endelig at komme i gang.

Må kærligheden helbrede alle.

kærlige hilsen lin

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »