united not divided…

Email: info[æd]danmarkvaagner[dot]dk

Hvorfor begynder vi først, når det som regel er for sent?

Hvorfor begynder vi først, når det som regel er for sent? Vi vander ikke vores blomster, før de er visnet.

Hvorfor lader vi os distrahere af andres blikke, som også kan være blikke af beundring? Så lad os holde op med at forsøge at overbevise os selv.

Det er muligt at gøre en ende på et dogme – når først man har erkendt bedrageriet bag det. Afkodningen af et program sker, når vi indser, at det er noget vrøvl, der ligger bag det.

#Åbning af #hjertet sker, når vi ikke længere er villige til at lide længere. #Villigheden til at #elske, til at #elske #sig #selv – er nøglen til at lære sit eget væsen at kende.

Du må ikke længere løbe væk fra dig selv, for du er betagende smuk, og hvert øjeblik, der går, når du vender dig mod andre ting, er et spildt øjeblik.

Når du er sammen med #dig #selv, vil du føle din #sjæls #magi. Mærk Guds #godhed, og alle #spørgsmål bliver til #sommerfugle, der #flyver #væk efter en fortryllende #melodi – tilbage er dit #sande #væsen, som skinner så klart, som dit #hjerte vil #elske fra nu af.

Jeg #elsker dit #væsen, der elsker det, det endelig er klar til at føle. Vær #taknemmelig, for vi er alle #taknemmelige, for jeres #eksistens.

Forfatter