IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Hvad er en genetisk vejleder?

En “Genetic Pathcutter” er en inkarneret sjæl med en specifik kontrakt om at arbejde med forskellige niveauer af clearing og frigørelse af gamle cellulære mønstre og deres registrerede historier i de menneskelige DNA-mønstre og følgelig grænsefladen i de planetariske gitre. Jeg nævner “inkarneret”, fordi man skal være i en menneskekrop for at udføre dette særlige arbejde til gavn for det planetariske kollektiv, hvilket er en utrolig vigtig mission på dette tidspunkt af opstigningen. Der er mange niveauer i denne kontrakt, og den er unik for hver sjæls energetiske signatur og holografiske optegnelse. Jeg vil dog gerne være specifik, da der er et niveau af mønster, som mange Starseed-lysarbejdere arbejder aggressivt med på nuværende tidspunkt. Det er inden for niveauerne af planetarisk mikrobiel afbalancering, som er særlig for de nedarvede virale mønstre i den menneskelige biologi.

For et stykke tid siden, under en session med mine guider, informerede de mig om, at der ville blive introduceret og opdaget nye virusstammer på planeten. De forklarede, at der var et evolutionært formål med dette, og at det var designet til at udbrænde og fjerne gamle sygdomsmønstre i de forfædrene og karmiske linjer. Tilsyneladende blev disse forvrængninger skabt af frygt og trossystemer, som med tiden blev genetisk indkodet i menneskets DNA og resulterede i forskellige former for sygdom eller ubalance. Disse sygdomsmønstre blev derefter kodet og videregivet fra generation til generation. Niveauer af det nedarvede forvrængede eller fejlbehæftede DNA ville resultere i en spredning af den oprindelige form for sygdom. Sygdommen og dens mønster ville nogle gange springe generationer over. Det spredte mønster af den oprindelige sygdom ville så manifestere sig i fremtidige generationer i andre former eller DNA-mutationer. Dette nedarvede genetiske sygdomsmønster er kendt i homøopatien eller i det spirituelle sprog som en miasme.

Men der er stadig meget af dette miasme-mønster på planeten og i det menneskelige DNA. Nu, hvor vi er nået til en tid med en sådan energetisk acceleration, er et vendepunkt ved at indtræffe. Vi har nu mulighed for virkelig at rydde op i og transformere mange af menneskehedens gamle energetiske mønstre, herunder sygdom og døde lys-miasmamønstre. Mange lysarbejdere træder i karakter i denne henseende og overholder deres kontrakter om at rydde disse mønstre, ikke kun for deres forfædres genetiske linje, men også for planetariske formål. Vi er i øjeblikket vidne til enorme omvæltninger, der tvinger til transformation og omstrukturering af de mange ubalancer i vores samfund, som spreder sygdom, fysisk, mental, følelsesmæssig og åndelig sygdom i menneskeheden. Lysarbejdere med Genetic Pathcutter-kontrakter er inkarneret for at hjælpe med at støtte den alkymistiske transmutation af miasmatiske mønstre og døde lyscelleoptegnelser for at rehabilitere det genetiske materiale i en menneskelig biologi på en opstigende jord. Deltagelse i disse kontrakter, som naturligt udveksles mellem disse polaritetskræfter, er også den vej, der fører til legemliggørelsen og den mulige aktivering af opstandelsesskabelonen, som findes i 12 D Christos-mønsterets silikatmatrix. Genetic Pathcutters rydder niveauerne af genetisk forvrængning og dens genererede miasma for at muliggøre en instruktionsvej, der kan bringe opstandelsesskabelonen tilbage til denne planet for den menneskelige race. Genetic Pathcutters kan før inkarnationen vælge et område (eller flere) i deres oprindelsesfamilies DNA for at rydde disse blodlinjeforvrængninger, og ved at gøre det i deres livsstrøm bidrager de til en større gruppemissions mål om at tjene menneskehedens opstigning.

Forfædres oprydning

Alle mennesker, der inkarnerer på denne jord som nyfødte babyer, har deres forfædres bevidsthedserindringer registreret i kroppens celler. I syvårige cyklusser overføres fortidens traumer til afkommet og gentages for hver syvårig cyklus gennem hele menneskets liv, indtil traumemønsteret er løst, clearet og healet permanent. Sjælen fungerer som opbevaringssted for akkumulerede erindringer fra de fysiske eller ydre oplevelser, der er oversat til den indre energetiske virkelighed i væsenets bevidsthed. Disse mange livstidsoplevelser registreres i sjælens krop, som oversættes til erindringer, der er indlejret i vores krops cellulære matrix. Disse erindringer videregives gennem de kommende generationer til afkommet, som vil have disse akkumulerede erindringer i deres krop. Når disse akkumulerede minder inkluderer traumer, dysfunktion, afhængighed og voldelige forhold, lagrer disse minder afvigende følelser og trossystemer, der er genereret fra det oprindelige og efterfølgende relaterede traume. Det energetiske resultat er en række potentielle negative effekter på personens bevidsthed, hvis disse traumer forbliver ubearbejdede. Disse negative virkninger omfatter ubevidst traumeadfærd, der former trossystemer til tre lag af ego, miasma, død energi, negative former og åndelige tilknytninger, der forbinder forfædres ånder og/eller faldne engle.

På vejen mod Kundalini-opvågning eller åndelig opstigning vil de første stadier af åndelig healing og videreførelse omfatte følelsesmæssig og mental kropsoprydning af disse akkumulerede sjælsminder, der er registreret fra både de patriarkalske og matriarkalske slægter i personens oprindelsesfamilie. Når vi observerer traumatiske hændelser og adfærd fra tidligere tidslinjer, som vi bærer på fra vores forældre og aner, kan vi vælge at heale disse mønstre gennem betingelsesløs kærlighed og tilgivelse. Opstigningscyklussen vil føre os gennem mange stadier af følelsesmæssig clearing for at heale disse cellulære minder i vores krop og fjerne de blokeringer og negative effekter, de skaber. Processen med aktiv, bevidst deltagelse i denne følelsesmæssige, mentale og spirituelle clearing i alle faser kaldes Genetic Pathcutting.

Når en Starseed eller Indigo har nået en vis tærskel for personlig healing af sjælskroppen og monadekroppen af de forfædres ånder og oprindelsesfamilier, der er registreret i deres genetiske linjer og DNA, kan de gå videre til større clearingkroppe. Denne gruppe er i stand til at cleare cellulære erindringer, der er registreret i planetkroppen, solkroppen og i sidste ende den universelle krop. Det er derfor, denne Starseed-gruppe omtales som Genetic Pathcutters.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »