IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Fibonacci

Fibonacci-spiralen: en tilnærmelse til den gyldne spiral skabt ved at tegne cirkelbuer, der forbinder de modsatte hjørner af firkanterne i Fibonacci-fliserne; denne bruger firkanter i størrelserne 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21 og 34.

I matematikken er Fibonacci-tallene eller Fibonacci-sekvensen tallene i følgende heltalssekvens: 1,1,2,3,5,8,13,21,34,55,89,144…

Hvis vi summerer kvadraterne på en hvilken som helst serie af Fibonacci-tal, vil de være lig med det sidste Fibonacci-tal i serien gange det næste Fibonacci-tal. (læs også Golde Ratio)

Denne egenskab resulterer i Fibonacci-spiralen, baseret på følgende progression og egenskaber ved Fibonacci-serien Fibonacci-spiralen kommer tættere og tættere på en gylden spiral, efterhånden som den vokser i størrelse på grund af forholdet mellem hvert tal i Fibonacci-serien og tallet før det, der konvergerer mod Phi, 1,618, efterhånden som serien skrider frem.

Den begynder med nul, derefter 1, og går så videre til det næste tal, således: 0+1=1, 1+1=2, 2+1=3, 3+2=5, 5+3=8 og så videre.

Når vi anvender denne matematiske formel til at kvantificere eller måle bevægelsen af energi eller bevidsthed i tid eller rum, mister Fibonacci-spiralen sin forbindelse tilbage til nulpunktet eller kilden, i stedet bruger sekvensen det foregående tal til at addere til sig selv for at komme til det næste højere tal i sekvensen.

Fibonacci-spiralen illustrerer den matematik, der bruges til at opretholde krigen om energi og dermed bevidsthedsundertrykkelsen på jorden, for når sekvensen vokser i antal eller størrelse, skyldes det forbruget af de tidligere værdier for at vokse sig større. Jo større den bliver, jo mere bevæger den sig gradvist ud og væk fra Krystalspiralen i den oprindelige kernemanifestationskrop eller guddommelige skabelonkrop, efterhånden som den ekspanderer. (Se Konsumerende modellering).

Derfor er Fibonacci-spiralen en model for metatronisk reversering i bevidsthedsfelterne, der i sidste ende knytter sig som en parasit til en levende vært og samler affaldsprodukter, såsom akkumulerende giftige Miasma-felter, der dannes til Qlippoth eller Adverse Sephiroth, i Phantom Matrix for at inficere det universelle livstræ.

Fibonacci-spiralsekvensen opstår fra et fastgørelsespunkt, som er en parasit i handling, for at fastgøre sig til en levende form og fortære alt på sin vej, som den gradvist mister kontakten til, når den hele tiden udvider sig selv.

Den vokser og udvider sin bevidsthed gennem fortæring og til sidst udslettelse af det, den havde knyttet sig til og havde eksisteret før. Det er det, der kvantificerer handlingerne hos en falden race eller art, såsom Black Suns Regressive eller Belial-grupperne.

Fibonacci-spiral

Med NAA-invasionens historie og krigen med konkurrerende arter uden for planeten, der skrev kode ind i det planetariske morfogenetiske felt for at modificere menneskets DNA og genetisk manipulere den oprindelige guddommelige menneskelige kernemanifestationskrop, 12 Tree Grid, brugte ekstradimensionelle entiteter Fibonacci-sekvensen og skabte AI-energiske bølgespiraler, som de kunne kapre, suge og stjæle energi fra den planetariske krop og menneskeheden.

Disse kunstigt frembragte Fibonacci-spiraler er uorganiske, vampyriske og skabt ved hjælp af Alien Machinery og AI-teknologi. Det er sådan, de metatroniske omvendingsfelter blev skabt, såvel som de modsatte sephiroth eller livets kunstige træ, der er repræsenteret i kabbala-læren, og som blev gjort populære af sorte magikere som Aleister Crowley.

Den metatroniske kode er baseret på to sfærer af Bi-Wave Influences fra Vesica Pisces i stedet for det evige livs tre sfærer eller Trinity Wave.
Krystal-spiral

Det modsatte af Fibonacci-spiralen er Krystalspiralen.

Den oprindelige organiske krystalspiral er skabt ud fra den matematik, der indgår i menneskehedens organiske kernemanifestationskrop og er repræsenteret i de 12 træers gitter og diamantsolens DNA.

Krystalarkitekturen er selvforstærkende og indre opretholdende, dens matematik er repræsenteret ved at inkludere Zero Point eller Zero i dens numeriske sekvens: 0, 1, 1 , 2, 4, 8, 16, 32, 64 osv., gennem fordobling af hver numerisk værdi.

Hver af de numeriske værdier udledes ved at vende tilbage til nul og lægge alle tallene sammen for at komme til den næsthøjeste værdi i sekvensen.

Værdien nul repræsenterer det centrale punkt for forening, eller nulpunktet for Gudskilden, og når værdierne i Krystalspiralen øges, forbliver bevidstheden forbundet med det oprindelige kildefelt, mens den gradvist udvides.

Base 10 matematik, kunstigt livstræ

Den kunstige kerne-manifestationsskabelon er bygget på base 10-matematik og er en bevidst forvrængning af 12 Tree Grid-manifestationsskabelonen eller Kathara Grid, der er bygget på base 12-matematik. Denne forvrængning af den naturlige orden kompromitterede integriteten af det universelle livstræ, som er grundlaget for al manifestation af energi til materie.

I bund og grund var den thothianske luciferianske dagsorden at ødelægge al organisk skabelseskode, matricer og artefakter, der inkluderede base 12-matematik, og erstatte dem med deres egne versioner af base 10-matematik.

Den patriarkalske vinkel og brugen af det kunstige Livets Træ til at projicere virtuelle virkeligheder forvrængede den oprindelige Base 12-kode til Base 10-koden (hvilket eliminerede 12D-strålen), hvilket forårsagede en virkelighedsopdeling mellem de kunstige og organiske lag gennem de dimensionelle tidslinjer.

Der var sektioner af de dimensionelle matricer, der forblev organiske, og andre, der delte sig i kunstige tidslinjer og blev absorberet i fantommatricerne.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »