IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Base 12 matematik

Base 12-kodemekanikken repræsenterer den naturlige orden i den universelle tidsmatrix, en organisk skabelse og indre opretholdende arkitektur, der forbinder direkte med Guds kildefelt for en ubegrænset forsyning af bevidsthedsenergi. Dette er en open source-energistruktur, som i sagens natur kaldes Christos Blueprint.

Base 12, Christos Blueprints naturlige orden

Det guddommelige blueprint, som indeholder den oprindelige intention for den naturlige orden af bevidsthedsudvikling i vores universelle skabelse, er kodet i base 12-mekanikken i Christos Blueprint. På et kosmisk niveau kaldes den samme open source-arkitektur for Kryst-Krystallah, den forenede maskuline og feminine bevidsthedsenergi, der eksisterer i perfekt harmoni og balance i den organiske skabelse. De grundlæggende 12 universelle androgyne merkabafelter i Christos-Sophia kaldes også Kryst-Krystallah-arkitektur, da de udgør instruktionssættet for alle merkabafelter i alle tidslinjer og tætheder i alle universerne.

Forvrængning af 12-basiskoden

Denne kunstige kernemanifestationsskabelon er bygget på base 10-matematik og er en bevidst forvrængning af 12 Tree Grid-manifestationsskabelonen eller Kathara Grid, der er bygget på base 12-matematik. Denne forvrængning af den naturlige orden kompromitterede integriteten af det universelle Livets Træs kernemanifestationsskabelon, som er grundlaget for al manifestation af energi til materie.

I bund og grund var den thothianske luciferianske dagsorden at ødelægge al organisk skabelseskode, matricer og artefakter, der inkluderede base 12-matematik, og erstatte dem med deres egne versioner af base 10-matematik.

Den patriarkalske vinkel og brugen af det kunstige Livets Træ til at projicere virtuelle virkeligheder forvrængede den oprindelige Base 12-kode til Base 10-koden (hvilket eliminerede 12D-strålen), hvilket forårsagede en virkelighedsopdeling mellem de kunstige og organiske lag gennem de dimensionelle tidslinjer. Der var sektioner af de dimensionelle matricer, der forblev organiske, og andre, der delte sig i kunstige tidslinjer og blev absorberet i fantommatricerne.
Den blandede jordiske virkelighed

Under opstigningscyklussen forsøger de, der tjener Christos-missionen, at afmontere det forvrængede base 10 kunstige livstræ, der bruges i et udvalg af kunstige teknologier til at projicere kunstige tidslinjer. De, der legemliggør Christos Blueprint, er vendt tilbage til jordfeltet for at understøtte disse skabelonkorrektioner gennem genoprettelsen af kernemanifestationskroppen, der er vendt tilbage til sin naturlige formel af base 12 matematik.
Sjælegruppernes tilpasning til organisk arkitektur

Da jorden blev infiltreret med base 10 reversal-arkitektur, der var mere specifikt designet til at understøtte Black Sun hybrid DNA-programmer, blev alle sjælegrupper med base 12-kodning splittet op i mindre enheder. Disse fragmenterede aspekter blev derefter hæftet til jordens grid som en strømkilde, og mange blev fanget i Golden Eagle Grid. Dette skabte et massivt problem med monadisk og sjælelig familieudvidelsesplacering gennem flere tidslinjer, da det inkarnatoriske aftryk eller transduktionssekvensen blev inficeret med base 10-kode. Således blev sjælsforlængelser inkarneret på det forkerte sted og det forkerte tidspunkt i forhold til, hvad der havde været hensigten, eller hvad der syntes at være kendt fra de præmanifesterede niveauer. I bund og grund betyder det, at sjælsgruppeformationer inkarnerede i kunstige tidslinjer, som forstyrrede hele sjælsfamiliens organisatoriske anatomi, hvor sjælsforlængelser var ude af stand til at udvikle sig eller stige op ud over den position, de blev inkarneret i. De kunstige tidslinjer er bevidsthedsfælder, hvor sjælsforlængelser og monadiske familier ikke kunne forbinde sig eller kommunikere med deres andre aspekter, hvilket efterlod dem til at blive genanvendt i de samme karmiske mønstre igen og igen. For at stige op må vi integrere vores identiteter på tværs af tidslinjer, og denne proces med gentagne inkarnationer i kunstige tidslinjer med base 10-arkitektur muterede den oprindelige base 12-kode.
Krig om tidslinjer

Pointen her er at være opmærksom på denne begivenhed, der udspiller sig, da kampen om kunstige tidslinjer er blevet optrappet. Fokus er på base 10-arkitekturen versus base 12 Christos-arkitekturen, og den spirituelle kamp i jordfelterne er gået til et andet niveau. Der har også været et vist tilbageslag, da de negative forsøger at genvinde deres tab og angribe dem, der legemliggør base 12 Krystallah-kodning, som fungerer som et nyt niveau af beskyttelse.

Denne eskalerende konflikt har intensiveret det ydre kaos, såvel som mørk aggression rettet mod de vågnende grupper af Starseeds og Indigos, der støtter Base 12-tidslinjerne, som genskaber den organiske planetariske arkitektur. Et vækket menneske med et aktivt 12-strengs DNA-aftryk kan køre base 12-frekvenser gennem hele det planetariske gitter, hvilket har potentiale til at heale den dimensionelle splittelse, der opstod mellem den organiske virkelighed og fantomvirkeligheden. De organiske lag eksisterer sammen med fantomlagene, side om side i tidslinjestakke. Det er muligt at skelne mellem de organiske tidslinjer og de kunstige tidslinjer, når man kører Christos Blueprint 12 Base Code-frekvenserne i lyskroppen.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »