IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

En opfordring til fri tænkning

Modstå følelsesmæssig manipulation

Folk ønsker at manipulere os følelsesmæssigt til at følge deres narrativer og dagsordener. Vi har set det under covid-19-pandemien i sin mest modbydelige form. De fortalte mig, at hvis jeg ikke bar en maske eller indsprøjtede eksperimentel gift i mine årer, ville jeg slå min bedstemor ihjel.

Kan du se, hvad de gør? Det kaldes kontrol gennem frygt, skam og ekstremt pres.

De mennesker, der forsøger at fortælle mig, at jeg er nødt til at tænke og føle på en bestemt måde, kan stikke af, for jeg nægter at bøje mig, nu hvor jeg er blevet fuldt ud klar over deres små planer. Når de fortæller dig, at du SKAL støtte det og det, ellers er du et forfærdeligt menneske, forsøger de blot at tvinge dig ind i en kasse og væk fra fri tænkning.

Tænk selv og sæt spørgsmålstegn ved, hvad du vil. Det er din gudgivne ret.

Jeg vil aldrig undskylde over for nogen for at gøre det, og det skal du heller ikke.

Hvornår lærer vi vores lektie og afviser følelsesmæssig manipulation og omfavner den frie tanke?
Hvad synes du selv?

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »