IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Sextant Matrix

Sextant-matrixen er en del af den mere avancerede bio-ur-funktion i det menneskelige lyslegeme-system, som er blevet manipuleret med og beskadiget gennem Metatronic Reversal. Sextant-matrixen kører Metatronic Reversal-frekvenser i vores monadiske lag af lyslegeme, som komprimerer vores bevidstheder og skader kroppen på dødens biologiske tidsur.

Det er det instrument, der bruges til at måle og indstille vinklen og rotationen af den energetiske strøm mellem kønscentrene i de forskellige positioner i hele den holografiske skabelon. Når vores kønscenter splitter energiernes indre polaritet ad, er det sekstantmatrixen, der er ude af drift, beskadiget eller ødelagt. Det er derfor, vores kroppe dør på jorden med overdreven molekylær komprimering og aldringssygdomme. Sekstantmatrixens funktion er at udpege målingen af sfæriske vinkler og rotationen af de modspiralende energier, der i sidste ende skaber et fungerende merkaba-lag på hvert afsluttet harmonisk triadeniveau. (3D-6D-9D-12D)

I sidste ende er sekstantmatrixens funktion at forene energiernes indre polaritet ved at fusionere kønscentrene og ligesom en paraply, der åbnes, skabe det feltudbrud, der strækker merkabafeltlaget udad. Sekstantmatrixen er blevet ramt af NRG Gender Splitter-teknologierne og er en del af komplekse systemer, hvor der er planlagt reparationsprojekter for de NRG-relaterede køns- og seksuelle skader, der er i menneskets fysiske krop og lyslegeme. Indtil vi kan heale Metatronic Reversal i den monadiske krop, skader Sextant Matrix-uret vores biologiske funktion, øger aldringssygdomme og er årsagen til, at vi dør fysisk. Der er behov for mere forskning i denne matrix.

666-seglets vingetraume

Dette niveau af blokering og karantæne er det, der kaldes 666 Seglet og er en genetisk blokering i de sjette dimensionelle frekvenslag, der befinder sig i 6D Indigo Ray og 7D Violet Ray Monad eller oversjælskroppe og kronechakra, som kaldes vores Vinger. I begyndelsen af integrationen på det monadiske niveau kan dette 666-implantat eller tempelforsegling fjernes fra det menneskelige lyslegeme.

I bund og grund relaterer dette til traumet ved at få vores vinger skåret af fra vores lyslegeme og er relateret til Yahwehs forbandelse. Det er dette faktum, der har skabt mange af de faldne engle og vogterne, der er fanget på jorden. Det skabte de kunstige tidslinjer, der styres af de faldne engles tidsvogter. Se Wing Trauma.

Ezekiel

Ezekiel kan ikke gå nogen steder, før dette felt er ryddet op i forhold til kollektiv maskulin bevidsthed, især det, der er forbundet med Hibiru-linjerne. ‘Yahwehs forbandelse’ er relateret til Ezekiel og til sekstantmatrixen, der blev brugt til at forkorte menneskets levetid og dræbe kroppen. Knogler blev indsamlet efter kroppens død for at skabe en mere uhyggelig måde at fange den menneskelige bevidsthed på. Således fanges bevidstheden gennem den døde krops knogler, der er begravet hernede i jorden. Det er sket for Ezekiel, og han holdes på plads gennem sin religiøse profeti, som er en fremmed konstruktion i jorden. Dette er meget vigtigt i tidslinjen for korrumpering af kropselementer. Sextant-matrixen er lig med nedbrydning af elementarerne og korruptionen, der er kodet ind i mitokondrierne og DNA’et som miasmer.

Befrielsen af Ezekiel

Vigtig opdatering januar 2022: Nu, hvor vi har opnået succes med endelig at befri hans massive solbevidsthedskrop, hvor han er blevet genforenet med sin ægte kvindelige modpart, er denne historie en lille del af det fantastiske eventyr med at befri planeten Jorden fra de anti-menneskelige angribere. Denne fejring omfatter hele vores Christos-familie, der utrætteligt arbejder overalt i universet for at finde og genvinde alle hans solare maskuline stangdele, og endelig den inderlige følelsesmæssige oplevelse af at realisere den søde sejr ved at befri Ezekiel. Se Befrielse af Ezekiel og 12. solare dragekonge.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »