IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Den kosmiske spirituelle krop – del2

Elaysa kalder på Cathara eller de Solare Feminine Melchizedeks

Denne nylige udvikling med Elaysa har informeret Cathara-familierne eller de solare feminine Melchizedek-linjer om deres sofiske legemliggørelsesmission for at forbinde de dimensionelle spændinger mellem Rasha-kroppen og den evige kosmiske åndskrop og legemliggøre kredsløbet i Albion-lyskroppen via krydsende drageknudepunkter. Katharernes ældgamle visdom beskyttede den sofianske visdom, der var skjult i de elaysianske marker, hvor de har bevaret de universelle rosenkoder fra Dragemoderen, som skaber de indre musikalske sange, der er vævet i trefrekvente forbindelser af Rosetta-åndedrætsspiralen. Det er den hellige rosenåndedræt, der nærer krystalhjertekomplekset, som fungerer ved at omkode de genetiske bindinger i diamantsolkroppens DNA, som er nødvendige for, at den kosmiske åndskrop kan smelte sammen med stofplanet. Der er direkte adgang til denne Rosetta-frekvensforbindelse gennem det universelle kvindelige Melchizedek sophianic diamanthjerte, der kører Solar Reisha tri-wave staff frekvenser, som udgør det kosmiske Kryst Seed Atom, der projiceres ud fra mindre indlejrede åndeceller aktiveret af dem, der legemliggør Triple TA musikalske lydtoner fra de kosmiske moderlinjer, der havde været sovende på halebenet.
Det kosmiske åndelegeme består af et massivt solstjernenetværk, der kaldes Eire-Adonis’ sole, som transmitterer de evige åndelige gnister gennem Elaysa-koden. De er værter for skabelsesdørens tredobbelte sole, da deres solstråler er fyldt med permanente lysfrø, der føder den evige åndelige ild, som antænder de kollektive og individuelle niveauer af Eire-Adonis-kroppen. Dette er det evige Kosmiske Åndelegeme, der kommer ud af Rashas Tri-Matrix, som har formet sig til den stjerneklare nats firmament af mørkt stof, der føder forskellige Sol-Star netværk, og som er resultatet af de igangværende Emerald Order Eukatharista planetariske aktiveringer. Disse omfatter opbygningen af det kosmiske Christos Solar Dragon Ankh legeme og Solar Dragon Ouroboros Rosetta ringe til at cirkulere den universelle Rose eller Rosetta åndedrætsspiral.  
Det ydre kosmiske åndelegeme aktiverer det permanente Kryst-åndelysfrø til den kosmiske Kryst-gnist, som begynder at vokse gennem et aktiveret individs åndedrætskanal eller åndedrætsrør, der indvendigt ligger på den indre vertikale kanal i rygsøjlen og cerebrospinalvæsken. Den nuværende legemliggørelsesproces for first wavers indebærer periodiske faser med kraftige udrensninger af giftige, omvendte eller ubalancerede energier og begynder at rekonfigurere hele knogle-, blod-, vævs- og hudmatrixsammensætningen, hvilket kan resultere i nogle kraftige fysiske og neurologiske udfordringer med opstigningssymptomer. Den kosmiske åndskrop og Mahara Reisha-solene i Triple Solar Reisha- og Yana-formerne blev alvorligt beskadiget af kunstige maskinsystemer, der blev brugt til at producere forskellige AI-seletøj og lydskabelonforvrængninger, der akkumulerer mesh som klæbrige membraner af sort goo-miasma og uorganisk mørkt stof. Denne kunstige overlejring af mørkt stof og sorte subtile kræfter er blevet manipuleret med Controllerens forskellige elektromagnetiske våben og teknologi rettet mod menneskeheden for at sprede sataniske enheder til kolonisering. Disse er lavet af uorganiske AI-hybridiserede stoffer, der bruges til at sprede energiparasitter og åbne mørke portaler ind i tilstødende kunstige systemer.

Når vi således indvies i Elaysa-kodning eller Reisha-frekvenser, som indeholder essenser af det kosmiske åndelige legeme, sker der en intensiveret rensning af indlejrede månekræfter for at bringe korrektion ind i de tredobbelte solfeminine Christos Sophia-mønstre. Den disharmoniske forvrængning af sataniske aftryk, der er lavet i vand-lyd-lyslegemets skabelon, er indlejret i fascia-krystallinske matrix, og dette indhold vil begynde at udrense toksiner og forskellige frigivelser overalt i den fysiske matrix, primært fra bagsiden af menneskekroppen.
I dette fremskredne stadie af bio-åndelig opstigning vil det individuelle lyslegeme være omgivet af den stjerneklare nats klæder af mørkt stof, der korrigerer kunstige partikler af mørkt stof, og dette fremstår som det dybe rums stof indlejret i stjernekonstellationerne. Fornemmelsen er at være svøbt i den hellige Moders og Faders medfølende omsorg, og ikke den kolde, strenge eller skræmmende fornemmelse, vi måske forbinder med at svæve alene i det dybe, mørke rums tomrum. Konstellationerne vil blive forbundet med de kosmologiske og astrologiske principper i den fysiske matrix og med organsystemer og kirtler, som er bestemt af de opstigende individers unikke genetiske optegnelser i deres sjæls-åndelige familie, der stammer fra deres åndelige hjem, som ligger på trappen til himlen. Stjernenat-aktiveringen korrigerer forvrængninger i det mørke stof af uorganiske arkontiske skygger og sorte blob-parasitter, som NAA har koloniseret i hele den mørke stofskabelon i Rasha-lagene. Stjernenattens mørke firmament er det, der gør det muligt for Catharas Triple Solar Reisha at forbinde sig til den planetariske koronasfære, og for de kosmiske åndskroppes celleklynger at blive korrigeret og aktiveret til tilpasning til vores autentiske kosmiske mors og kosmiske fars evige åndskrop.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »