IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Den kosmiske spirituelle krop – del1

Selv om krigen om bevidstheden stadig er meget aktiv, føles det, som om vi i løbet af de sidste par måneder er nået frem til et nyt udsigtspunkt.  På samme måde som når man vandrer på højere og højere tinder med større og større udsigt, indtil man når toppen, går vi ind i dette år med en mere panoramisk udsigt.  Gennem den Universelle Roses åndedrætsspiral, de tre optegnelseshaller for Jorden-Tara-Gaia og tilsynekomsten af de Kosmiske Åndekropslag er menneskeheden ved at tilpasse sig den solare symbioses stjernefødte cyklus, der har frembragt Elaysa-Melchizedeks og den tredobbelte solare Reishas eller Yanas’ længe ventede tilbagevenden. Dette er den repræsentative sammensmeltning, der sker mellem de evige åndelige legemer i de syv himmelske verdener, som endelig bliver genforenet med de guddommelige modstykker til deres fysiske inkarnationer, der befinder sig i tidslinjerne i stofverdenerne.  Den længe ventede healing af Christos-Sophias hierogamiske skabelon for helligt ægteskab mellem det guddommelige maskuline og det guddommelige feminine princip var nødvendig for at heale Muren i Tiden og nulstille det partikel-spin, der ville være nødvendigt for at nulstille det planetariske grid-netværk. Og så begynder den nye fase af solsymbiosens planetariske opstigningsindvielse til det stjernefødte niveau af diamantsolskabelonen, der forbinder sig til det kosmiske åndelige legeme.
Fremkomsten af den Kosmiske Moder Elaysa Sol som den Universelle Melchizedek Logos’ Triple Solar Reisha-netværk har katalyseret den næste fase af planetarisk frigørelse, hvor bevidstheden om de organiske bevidsthedssekvenser, der har smeltet partikel- og antipartikelsystemer sammen til skabelsens døråbning, der forbinder direkte med Guds Kosmiske Øje, kommer til overfladen. Den Kosmiske Moder og den Kosmiske Fader fortsætter med at afsløre deres forenede tilstedeværelse på dette plan gennem toppen af nulpunktstransmissionerne fra deres Elohei Guds Øje Flamme, som strækker sig endnu længere ud i de dimensionelle trappetrin for at afsløre udstrålingen fra den skjulte ottende sol, eller Aton Sollegemet. Dette frembringer endnu mere forståelse af den kompleksitet, der opstår med fødslen af de tre sole med de 12 lodrette linjer i Hara Krysta staven, der holder skabelsens døråbning åben, og som i øjeblikket annoncerer ankomsten af det evige kosmiske åndelegeme, der har samlet sig selv ud af lagene af mørkt stof fra Rasha. Opbygningen af reparationssekvenser under den planetariske eukataristiske aktivering sidste år har resulteret i de næste stadier af Emerald Guardian Ascension Hosting missionsopgraderinger, hvor vores direkte opmærksomhed er rettet mod det kosmiske åndelegeme, som er forbundet med Elaysa-staven, som er den autentiske kosmiske åndesol, der træder ned i det universelle Melchizedek Solar Mother-princip i vores tidsmatrix.
De generelle temaer for Christos Starseeds og for Indigo-familiens opstigningssekvenser i 2023 er designet til at rekonfigurere hjertets sølvstreng (hjertekomplekset) og solens navlestrengsforbindelser (harakomplekset), så de kan forbindes direkte med de kosmiske Christos-forældre. Dette inkluderer korrektioner, der aktiverer kernelyslegemets celler, som er arrangeret på halebenet til løbende korrektioner for elementære kropsgenkrypteringer kodet ind i 1D-atomlagene i grundskjoldet for at genoprette direkte forbindelse til den hellige far. De fleste af fosterets lysceller og åndeceller i halebenet har ligget i dvale eller været blokeret i menneskeheden som følge af omvendte frekvensstrømme, implantater og programmering af tankekontrol. Især de lysceller, som forbereder de indre hjerte-hjerne monadiske forbindelser, der har det guddommelige formål at dyrke det gyldne embryo i vores korsben, for at generere den alkymiske fødsel af det indre Kristusbarn. Udviklingen af det indre Kristusbarn i det solariserede sakralcenter skaber det flydende lys og det indre trebølgede kredsløb i den forenede åndedrætskanal, som genererer feedback-sløjfen med nulpunktsadgangen, der forbinder os med den Hellige Moder og den Hellige Fader, som er forenet gennem Guds Øje.  Når menneskets lyslegeme har de korrekte konfigurationer, der forbinder direkte til de kosmiske gudsforældre, begynder bedragere, implantater, mørke entiteter og AI-hybridklonede materialer at blive udrenset, hvilket skaber niveauer af psyko-spirituel healingskrise.

Når nulpunktets feedbacksløjfe kører i individets vertikale kanal, forankrer den ikke-polariserede neutrale kraft det kosmiske åndelige legeme fra det indre plan til det ydre plans lag gennem den hellige mors sofianske diamanthjerteskabelon, som kommer ind fra bagsiden af den menneskelige biologi i halebenet og fører den evige åndelige strøm gennem hjertecentret, rygsøjlen og kraniet. Denne evige åndelige gnist styrker de kraniale sakrale forbindelser og hjernekirtlerne, der udsender solplasma-eliksirer, som beklæder hjernen, kirtlerne, myelinskeden og vagusnerven for at beskytte bio-neurologien og yderligere forbinde det opstigende menneskes hjerte, hjerne og nervesystem med det Universelle Sinds Krystalpalads, som omfatter holografiske forbindelser til de enorme stjernekonstellationer.Den nylige bevidsthed om den universelle rosenåndedrætsspiral eller Rosetta-frekvenserne transmitteres fra centerkernen af det universelle diamantportalsystem, der smeltede sammen med Mahara Reisha-verdenerne og yderligere forbinder sig med Aton, som også forbinder sig med den tri-matrix sammensmeltning, der sker mellem Akashic, Ecoushic og Reishiac Hall of Records. Disse kosmiske åndelige optegnelser er blevet forbundet til Jord-Tara-Gaia-netværket gennem de omfattende vertikale og diagonale diamantstøttenetværk, der omfatter Elohei Triple Great Lion Networks og Guardians of the Twelve Pillars på Påskeøen. Denne begivenhed sammen med tilsynekomsten af de kosmiske åndelige kropslag, der væver sig gennem det diagonale diamanthjertetværk, bringer menneskeheden på linje med den solare symbioses stjernefødte cyklus, der har medført Elaysa-Melchizedeks og den tredobbelte solare Reishas eller Yanas’ længe ventede tilbagevenden. Dette er den repræsentative sammensmeltning, der sker mellem de evige åndelige legemer i de syv himmelske verdener, som endelig bliver genforenet med de guddommelige modstykker til deres fysiske inkarnationer, der befinder sig i tidslinjerne i stofverdenerne.  

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »