IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

De mørke kræfter og mørke væsener – del5

Virkninger af dæmoner – mørke kræfter og åndelige væsener

Den vigtigste måde, dæmoner og ånder virker på, er ved at absorbere store mængder energi (livskraft) fra de mennesker, de har knyttet sig til, og ved at intensivere, manipulere og skabe mørke og frygtbaserede følelser, tanker og overbevisninger. De er i bund og grund “mørk energi”, og derfor påvirker de dig med deres energi og bevidsthed for at gøre dig mere som dem selv. De tilføjer “energi” til din smerte og dine negative følelser. Uanset hvilke negative overbevisninger, følelser eller tanker du har, bliver de forstærket af tusind med mørke kræfter. De påvirker og intensiverer også usunde valg, vaner og livsstiler.

Størstedelen af de mørke kræfter, dæmoner og ånder, som folk opfanger, får de fra andre mennesker. De hopper af mennesker, der har flere entiteter knyttet til sig, og de hopper ind i nye mennesker, der er “rene”, men som har skabt en åbning eller døråbning til dem. Når mørke kræfter/dæmoner og ånder knytter sig til en ny person, begynder processen med energetisk sygdom, som manifesterer sig i følelsesmæssige, mentale, energimæssige og undertiden fysiske problemer. 

Folk opsamler også tilknytninger til væsener gennem sex.

Sex er meget mere end en fysisk interaktion, det er en energetisk udveksling og en åbning til en anden person på et energetisk og åndeligt plan. Sexakten skaber en forbindelse mellem dit energifelt (aura) og energifeltet hos den person, som du har sex med. Når denne forbindelse er skabt, vil du opsamle eller absorbere det, der er knyttet i den anden persons energifelt. Hvis du har sex med en person, der har et væsen eller en dæmon, vil du absorbere dette væsen i dig selv. Du vil dybest set træffe et valg om at tillade eller invitere alt i den persons energifelt, du har sex med, til at komme ind i dig. Det er vigtigt at forstå, hvad sex egentlig er, og hvad det skaber ud over fysisk nydelse, og at vælge de rigtige mennesker, som du ønsker at åbne dig for på det niveau.

Mennesker, der har mørke kræfter og/eller ånder knyttet til sig, kan være blevet fejldiagnosticeret med psykiatriske problemer eller andre følelsesmæssigt eller mentalt relaterede problemer. Men også mennesker, der har et meget stabilt og/eller succesfuldt liv, har dæmon- og åndetilknytninger. Selv folk, der betragtes som “åndeligt avancerede”, såsom healere, synske personer, lysarbejdere, åndelige lærere/guruer, yoga/meditationsmestre, præster/prædikanter osv. er alle kendt for at have åndelige tilknytninger. Det er ikke ualmindeligt, at den gennemsnitlige person har en eller anden form for åndelig tilknytning. De fleste mennesker med åndelige tilknytninger ved ikke, at de har dem, og de er også helt uvidende om deres eksistens. Åndelig tilknytning bliver ofte benægtet og ignoreret af netop de mennesker, der lider mest under den. Mennesker, der vælger at leve hele deres liv med entitetstilknytninger, har ingen reel kontrol eller ejerskab over deres egen krop, sind og ånd, og de er ejere af alle entiteter, der er knyttet til dem.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »