united not divided…

Email: info[æd]danmarkvaagner[dot]dk

De mørke kræfter og mørke væsener – del4

De mest almindelige årsager til tab af sjæl:

Langvarig smerte, Fysisk, seksuelt eller følelsesmæssigt misbrug som barn eller voksen, dominans fra andre mennesker, tilladelse til at din sjæl bliver stjålet eller taget af andre mennesker eller nogle mørke væsener.

At blive forsømt eller uelsket som et lille barn, negative eller magttrip forhold, stofmisbrug og andre afhængigheder. Ikke at være tro mod sig selv, at fornægte eller afvise dele af sig selv, at blive mishandlet eller misbrugt i livet eller i sociale situationer.

At give sin magt til en anden person, at bære nag, eller uløste smerter, dødsfald af et barn eller en forælder eller en nær ven, tab af en mand, kone eller en nær kæreste, alvorlige fysiske traumatiske ulykker eller oplevelser – som f.eks: pludselig opstået en invaliderende sygdom, visse operationer og indgreb.

Medafhængige forhold – hvor man ubevidst har givet en del af sin sjæl til en anden – som i et forældre/barn- eller intimt forhold, udsættelse for chokerende eller ekstremt stressende fysiske eller psykologiske forhold eller begivenheder – f.eks. at være vidne til et mord, at tjene i en krig, at gennemgå kemisk eller strålingsbehandling og at være udsat for en naturkatastrofe (brand, orkan, jordskælv, tornado osv.).

Forfatter