united not divided…

t.me/danmarkvaagner

Covid-19 pandemien – verdens største og farligste markedsføringskampagne?

Er du nysgerrig på, hvad der sker om 2 måneder? eller 5 måneder? I en Covid-19-gyser vi alle ufrivilligt deltager i?Ønsker du ikke, at vi spoiler en film du endnu ikke har set færdig, så skal du ikke læse med her. Der er nemlig en risiko for, at finde svaret i det manuskript du kan downloade ved at læse denne artikel.

Verdens største markedsføringsplan er under fuld udrulning og på rollelisten ser vi markante profiler som Rockefeller, Klaus Schwab, Bill Gates, Barack Obama og Fauci. Mesterligt udført under en FN paraply understøttet af bl.a. World Economic Forum og WHO.

Alex Jones er udnævnt til Amerika’s førende konspirationsteoretiker, men præcis, som vi har set det ske for mange af hans kollegaer, så viser flere og flere af Alex Jones’ teorier sig at holde vand. Teorier bliver til Fakta.

I denne video nedbryder Alex Jones de chokerende oplysninger i det såkaldte SPARS 2025-2028- dokument, der beskriver et forfærdeligt verdensomspændende pandemiscenario, som giver regeringer verden over bedre mulighed for, at påtvinge kontrol over deres borgere og fusionere samarbejdsindsatsen til ét globalt regeringsorgan.

Se videoen her

Download det fulde SPARS 2025-2028-dokument her og vurder selv

 

Er der grundlag for en Nürnberg-proces version 2.0..?

I henhold til Nürnberg-kodeksen, der blev indført efter Det Tredje Riges fald efter 2. verdenskrig for at forhindre, at de grusomheder, som nazisterne havde begået, nogensinde ville ske igen, kan ingen tvinges til at deltage i et medicinsk eksperiment. Og den enkeltes samtykke er “absolut nødvendigt”.

Det enkelte menneske, bør være i stand til at træffe frie valg, uden indflydelse af nogen former for bagtanke magtmisbrug, svig, bedrag, tvang eller brug af overdreven magt, der ubegrundet overskrider nødvendighedens grænser.

I Nürnberg-koden understreges bestemmelser om frivillighed, demokrati og harmløshed for menneskers sundhed på alle stadier af medicinske forsøg. Helt nødvendig betingelse for at udføre medicinske forsøg på en person er sidstnævntes frivillige samtykke.

Det bemærkes at et menneske, der deltager i eksperimentet:

  • har den formelle ret til at give et sådant samtykke
  • har ret til at træffe deres eget valg uden, at føle psykisk eller fysisk pres, nogen former for vold, bedrag, bedrageri, udspekulerede eller andre skjulte former for tvang;
  • har oplysninger nok til, at forstå essensen af ​​eksperimentet og beslutte, hvorvidt og hvordan man skal fortsætte.

mRNA-vacciner er aldrig blevet godkendt til mennesker, og de er heller ikke undersøgt ved sædvanlige strenge test og kliniske forsøg. De langsigtede virkninger er helt ukendte.

mRNA COVID-19-vaccinerne blev hastet igennem på *9 MÅNEDER* ved hjælp af nødanvendelsesgodkendelse (ERE). Vacciner tager normalt *5-10 år* at udvikle.

At true mennesker med restriktioner eller nægte dem adgang til varer og tjenesteydelser hvis de ikke modtager en EKSPERIMENTEL vaccine er en “tvangsforanstaltning” og en overtrædelse af Nürnberg-kodeksen

De såkaldte “Coronapas” er per-definition “tvangsforanstaltning” og en overtrædelse af Nürnberg-kodeksen.

Desuden hedder det i Nürnberg-kodeksen: “Risikoen ved eksperimentet (vaccinen), bør aldrig overstige den risiko selve problemet, der skal løses af eksperimentet, udgør.”

COVID-19 overlevelsesrater i følge CDC:

0-19 årige: 99.997%

20-49 årige: 99.98%

50-69 årige: 99.5%

70+: 94 årige: 6%

Kun 6% af alle dødsfald havde Covid-19 som eneste dødsårsag. Heraf mange fra den første tid med, hvad der formentlig har været fejlbehandlinger i respirator.

Der er mere end en tusinddobling i forskel i dødelighedsrisikoen mellem den ældste og den yngste. Således er børn og unge voksne mere tilbøjelige til at dø af den årlige influenza, end at dø af COVID-19.

For børn og unge opvejer “graden af risiko” ved eksperimentelle vacciner langt risikoen ved COVID-19

Er dette det største medicinske eksperiment i menneskehedens historie og en overtrædelse af Nürnberg-koden?

 

Forfatter

  • Lin Ajna G o m n t u

    fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen! Velsignelser og taknemmelighed, 🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer https://danmarkvaagner.dk/copyright/