IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Vend hjem …

Der er historiske øjeblikke, hvor fremtiden ændrer retning. Såkaldte dybe kriser. Disse tider er nu. Verden, som vi kender den, er i opløsning. Bag den er en ny verden ved at opstå, hvis form vi næsten kan gætte. Verden “går under”, vi dør en lille død. Men i oplevelsen af, at vi stadig er her, opstår der en slags nyhed indeni.

For at skabe en forandring er der ikke brug for flertallet, men der er brug for et vist antal stærke og kærlige mennesker, som bringer en positiv fremtid ind i nutiden. Fremtiden eksisterer allerede nu, på alle tænkelige måder. Gennem din tilpasning, gennem din bevidsthed og gennem dit væsen bringer du den ind i nutiden, som svarer til din tilpasning, din bevidsthed og dit væsen.

Den nye jord skabes af mennesker, der er villige til at arbejde med sig selv og forvandle sig til den højeste og reneste version af sig selv for at skabe det nye liv med deres kærlighed.

Du har alt, hvad du behøver til dette, og du er alt, hvad du har brug for at være. Sammen bringer vi en ny fremtid ind i nutiden.

Ofte har vi det ikke rigtig godt længere, har ingen energi og føler os fortabte. Så er det på høje tid at vende tilbage til vores eget felt. Dette hellige og healende rum i dig skal du bevidst gå ind i.

Man mister fornemmelsen for sin egen sandhed, hvis man har tjent andre felter for længe. Vi falder alle i denne fælde igen og igen, når vi falder i den gamle følelse af mangel.
For at få energi binder vi os så til andre mennesker og ved ikke længere, hvor vores eget rum er. Vi trækker andres felter ind i vores rum og mister i stigende grad fornemmelsen af vores egne følelser og behov.

Ikke al frygt eller ustabilitet kommer fra dig. Ofte resonerer vi simpelthen for meget med omverdenen og mister os selv i andres følelsesmæssige felter.

Pointen er, at du kan fornemme præcis, hvornår du har mistet dig selv i en anden. Når du ikke længere befinder dig i dit eget rum og er helt hjemme i dit eget felt, føler du dig utilpas og har ikke jordforbindelsen i orden. Så er det på høje tid at vende tilbage til dig selv.

At være alene og mærke sit eget rum bringer dig ud af afhængighed og frygt for tab. Hvad du virkelig har brug for, og hvor dine grænser er, kan først afsløres, når du igen mærker rummet omkring dig og indeni dig.

Hvis du synker ned i dansen med omverdenen uden at vende tilbage til dig selv, går din udvikling i stå. Du går uendeligt rundt i cirkler og undrer dig over din tristhed og indre tomhed. Du har faktisk mistet noget essentielt: dig selv. Nu er det på høje tid at høre kaldet: Vend hjem, læg alt bag dig for nu, gå tilbage til dit hus, luk alle døre og vinduer
og bare vær der.

Her og nu med dig

Og healing sker …

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »