IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

VA del3 – Chaos-Disrupter

Chaos-Disrupter er en Victim-Victimizer software mind control-arketype, der bruges til at ramme spirituelt udviklende mennesker. Det er et af Controller-programmerne, som er et underprogram til Victim-Victimizer-softwareprogrammet og en kollektiv miasme, der er akkumuleret gennem mange generationer.

Da offerarketyperne og relaterede programmer, der er indlejret i den cellulære matrix, er meget forstærkede nu, især i forbindelse med livsgennemgangsmønstre for mange af os, der nu er på opstigningsvejen. Dette er eksplosivt for nogle af os nu, og jeg observerer fælder til indfangning og afhængighed, som kæber, der forsøger at gribe fat i vores sårbarhed. Chaos-Disrupter er opført i HGS Manual under Victim-Victimizer 2 clearing under Addictions/Phobias.

En person, der er en mørk portal for bedrageriske ånder eller bliver kontrolleret af eksterne negative kræfter, er let at manipulere til at bringe energetisk splid ind i en gruppe, til at afspore projekter og kan være en Chaos-Disrupter-arketype. Intentionen bag Chaos-Disrupter er at splitte og erobre organisationen, gruppens enhed eller ødelægge den energetiske sammenhængskraft i omgivelserne. Chaos-Disrupter-profilen er generelt meget egocentrisk til narcissistisk adfærd, en følelsesmæssig-psykisk vampyr og har ringe impulskontrol.

Det positive ved kaosforstyrreren er, at han/hun afslører enhver svaghed eller sårbarhed i gruppen, og de situationer eller personer, der er svage, vil blive særligt påvirket af den person, der spiller rollen som kaosforstyrrer. Nogle gange er deres større rolle at luge hveden fra avnerne og synliggøre, hvem der spiller rollen som den falske ven. Kaosforstyrreren kan bringe skjulte skyggeproblemer op til overfladen, så de kan observeres og ses i lyset.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »