IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

VA del10.1 – Prinsesse-kode

Prinsessekoden er et kollektivt planetarisk arketype-“filter”, der blev indsat teknologisk af NAA i den menneskelige bevidsthed for bevidst at forvrænge det kvindelige princip og kvindelige kønsroller. Som et resultat kan denne arketype også betegnes som stammende fra de “mørke kvindelige” eller “mørke moder” Baphomet-kræfter, der manipuleres af de sataniske og luciferiske ånder (Imposter Spirit) i deres rituelle alkymi for at påtvinge deres tidslinjer og fremtidige sandsynligheder på den nuværende jordbevidsthed. De tidslinjer, der bruges til at fodre denne falske kvindelige arketype, er relateret til Tiamats smertefulde historie. Dette er et falsk kvindeligt bevidsthedsprogram, der er designet til at påføre jorden smerte og lidelse. Da NAA invaderede planeten under den atlantiske cyklus, var det bevidsthedsprogram, der blev installeret i de planetariske logoer, designet til at gøre planetens indbyggere til slaver baseret på Orions patriarkalske dominans gennem en strategi med at forme tankekontrol gennem arkontisk bedragerisk adfærd. Dette indledte planetens mørke tidsalder med kvindehad.

Orion-gruppen var klar over, at for at manifestere skabelse kræver de, at både mandlige og kvindelige modparter smelter sammen med hinanden, ligesom omvendingselektronerne manipulerede det mandlige princip, blev protonerne fjernet for at sænke det kvindelige princips energier ned i underverdenens dimensioner. For at holde den falske kvindelige energi fanget i de lavere dimensioner blev Prinsessekode-hologrammet installeret for at blive brugt af NAA-styrkerne som modstykke til Tyranniets Falske Konge. Tyranniets Falske Konge-arketypen parrer sig med Prinsessekode-arketypen for at opretholde kontrollen gennem Magteliten, og trossystemerne fremmes gennem medierne, samfundet og som en iboende del af at opdrage både drenge og piger til at adoptere denne krænkende adfærd og trossystem som voksne. Denne dysfunktion fremmer yderligere det seksuelle elendighedsprogram og det Moloch-relaterede sjælsmisbrug, så børn ikke vokser op til velafbalancerede voksne, der er i stand til at skabe ægte kærlige, sunde, lykkelige spirituelle ægteskaber. Seksuel elendighed manifesterer genetiske forvrængninger, som generelt er kendt som “seksuelt overførte sygdomme”.

Prinsessekoden Narcissistisk profil

 1. Astral fantasi om, at ridderen i skinnende rustning vil redde hende fra undergang, fattigdom, lav status og ulykkelighed.
 2. Overlegen tro på, at hun er en “prinsesse” og derefter “dronning”, og derfor stiller hun krav om selvretfærdig behandling.
 3. Hun tror, at hun skal manipulere den mand, der er målet for hendes “ridderfantasi”, til at gifte sig med hende og blive “konge”. Seksuel manipulation er almindelig.
 4. Føler generelt, at hun fortjener rigdom, juveler eller statussymboler og vil bebrejde eller bruge andre til at få disse materielle goder.
 5. Generel ligegyldighed over for andre, selv dem hun er tæt på, i den ubarmhjertige forfølgelse af hendes fantasier og personlige mål.
 6. Kosmetisk kirurgi eller ekstreme manipulationsmetoder for at få hende til at fremstå som en “prinsesse” for andre.
 7. Spindoktorerer virkeligheden (skaber selvpromoverende historier), så den passer til hendes billede af perfektion, eller et billede baseret på hendes virkelighedsboble, som er baseret på vrangforestillinger.
 8. Narcissisme gennem følelsesmæssige brud maskerer hendes overlegenhedskompleks udadtil og potentielt raserianfald, hysteri og omvæltninger.
 9. Nægter at lytte til fakta og kan slå ud, når hendes vrangforestilling eller virkelighedsboble bliver truet.
 10. Nøgletemaer: manipulator, forfører, jezebel, femme fatale, offer-viktimist, slagsbror, skyldbetynget straffer, menneskeæder, bundet til sig, betinget.

Seksualisering af tegneserieobjekter

For at adskille mennesker fra sandt helligt ægteskab (Hieros Gamos) gennem guddommelig forening, fremmer NRG Grids seksuel elendighed og frakobling gennem alle seksuelle midler, såsom internetporno, seksualisering af livløse objekter og troen på, at græsset altid er grønnere med en anden seksuel partner. Når en person først er blevet afhængig af lokkemaden fra denne hurtigt nedadgående vej, hægter arkitekturen i dette fantasikontrolsystem sig på alle ens lavere energicentre (Egoets tre lag) for at fange ens vitale kraft. Når noget vampyriserer ens vitale kræfter (det seksuelle chakra), vil man instinktivt ønske at få det tilbage, så ofte vil folk søge den næste “forførelse” for at vampyrisere nogen eller noget andet. Gennem denne kontinuerlige vanedannende adfærd med energidræn lykkes det aldrig at føle sig mæt eller opfyldt, og derfor kan personen blive afhængig af alle ydre ting. Sindet bliver besat, fikseret på at hægte sig fast i en anden ydre udvej, sex, mad, stoffer, tøj eller en hvilken som helst genstand eller person for at opleve øjeblikkelig tilfredsstillelse og et øjebliks “astral lyksalighed”. I de fremskredne stadier bliver fikseringen tvangspræget for at lindre utilfredsheden til det niveau af angst, der opleves, ved hjælp af NRG-gitteret.

For eksempel fodrer de asiatiske net på nuværende tidspunkt “Princess Code” kvindelige principforvrængninger såvel som “seksuelle robot” fantasier gennem Seducer Archetype. Hello Kitty-produkter (prinsessekode) og Anime-tegnefilm (seksuel robot) har en omfattende arkitektur, der er strømførende i NRG-netværkene som batterikilde. Det betyder, at enorme asiatiske befolkninger fodrer forvrængninger for at drive denne NRG på samme måde, som reptilerne NAA bruger, det betyder ikke, at disse ting i sig selv er “negative”. Det betyder, at disse ting bliver udnyttet til at forme tendenser eller overbevisninger, som skaber massive afvigelser, der er ubalancerede og usunde for det menneske, der ikke er klar over, at de bliver negativt manipuleret gennem disse tankekontrolsystemer. I denne tid har mange unge asiatiske piger besluttet at få foretaget radikale kosmetiske operationer af deres ansigtstræk for at ligne deres yndlings- eller elskede anime- eller manga-tegneseriefigur. Seksualisering af tegneseriefigurer har også temaer, der fører til udviklingen af seksualisering af børn. Dette er en Archontic Deception Behavior-metode og NAA-strategi til at traumatisere børn så unge som muligt til seksuel elendighedsprogrammering og yderligere producere pædofile. Traumatiserede og misbrugte børn vokser op til traumatiserede og misbrugte voksne, der giver næring til cyklusserne i Victim-Victimizer tankekontrolprogrammerne, hvilket gør det overdrevent nemt at kontrollere den mentalt og følelsesmæssigt traumatiserede befolkning gennem Addiction Webbing.

Reference

Hvorfor er anime overdrevent voldelig og seksuel?

Mænd i Japan har det hårdt. Den typiske “lønnede mand” er frustreret på arbejdet, presser konstant sig selv og får næsten ingen tilfredsstillelse fra sit job. Ægteskabet er en slags livegenskab for kvinder, og mænd er kulturelt betingede til at betragte kvinder som tjenere og avlshopper, så hustruer har ikke noget følelsesmæssigt afløb. Unge piger opmuntres af den intense forbrugerisme til at date ældre mænd, sælge deres undertøj på internettet og engagere sig i alle mulige former for liderlig adfærd på grund af behovet for den nye trendy taske. Yakuza-gangsterne fodrer dette følelsesmæssige vakuum med prostitution i et utal af former, og noget tyder på, at incest er et problem under den raffinerede overflade i japansk kultur. Disse tre dæmoner: følelsesmæssigt utilfredsstillende ægteskaber, opslidende og slidsomt arbejde og uhæmmet forbrugerisme kombineret med fraværet af en jødisk-kristen antipati mod løssluppenhed nærer behovet for seksuelt orienteret anime, så der er en meget dyster mørk side af anime.

Helbredelse af destruktive arketyper

At bryde væk fra destruktive arketyper: Ingen partner eller tilfældigt forhold, som du har intime relationer til, hverken seksuelt eller platonisk, er tilfældigt. Vi gør op med tilfældige forhold, og alle forhold vil først og fremmest handle om personlig transformation og spirituel udvikling. Den nye Hieros Gamos-skabelon vil understrege denne ændring i menneskelige relationer i år og fremover. Forhold, der indgås på et patologisk grundlag, såsom astral vildfarelse, afhængighed eller fantasi (prinsessekodeks, helt/frelserridder, tyrankonge, isdronning), vil skabe den største følelsesmæssige smerte gennem modreaktioner. Vi bliver undervist i at bevæge os væk fra destruktive arketyper, der spiller tankespil og vildleder vores opfattelse af vores intime relationer.

Når man først har indset, at alle relationer handler om åndelig vækst gennem anvendte livslektioner, kan man deltage med den forståelse for nemt at kunne gå videre til næste niveau. Ved at anvende nonattachment og ubetinget tilgivelse i dine relationer vil du kunne springe de sværere (mere smertefulde) lektioner over. Til sidst vil du gennem din afbalancerede selvbeherskelse have adgang til at skabe det mest kærlige, spirituelle ægteskab, du nogensinde kunne forestille dig. Men vi er blevet manipuleret og løjet for om vores suveræne ret til at opleve et afbalanceret, kærligt og glorværdigt helligt ægteskab. Vi er blevet fyldt med skam og skyld fra smertefulde forvrængninger, der er fremmet af reptilkontrollen og den patriarkalske dominans. Vi bliver nødt til at overvinde vores følelsesmæssige smerte og vores erindring om den indre ånds korsfæstelse for at genopstå i Sandhedens Lys. For at blive raske igen bliver vi nødt til at genlære og huske vores suveræne ret til at få adgang til indre og ydre Hieros Gamos. I år har vi denne mulighed, og den vil fortsætte med at vokse sig stærkere, efterhånden som flere af os vågner op og husker at leve vores guddommelige formål og kærlighed igen.

Læs mere: Forfører-arketypen

Den sårede gudinde

Den fantomenergi, der genereres fra den eksploderede planet Tiamat, bliver brugt til at sætte strøm til omvendte kvindelige arketyper på vores planet, som bruges af Moon Chain-styrkerne til at udbrede mind control-arketyper som Princess Code.

Tiamat er den mørke gudindes kollektive bevidsthed, såret, fanget og slavebundet, den misbrugte og traumatiserede kvindelige arketype, som inverteres til de sataniske kræfter, der er indlejret i den kollektive bevidstheds holografiske arkitektur. Kilden til den omvendte kvindelige bevidsthed og månebevidsthed bruges i dag til at forvrænge kvinder og det kvindelige princip, som bliver til Dark Mother på planeten. Tiamat var en planet i vores solsystem, der eksploderede i småstykker og er størknet til en fantomkrop, der kører kunstige tidslinjer.

Tiamats ældgamle uhelede smerte er en del af den konstruktion, der bruges som et fantomsystem til kunstigt at påføre menneskeheden disse smertefulde minder og dens seksuelle elendighed. De gemte dele af hendes sårede krop i 2D og brugte hendes bevidsthed til at bevæge sig ind og ud af tidsportaler. For at holde denne smerte skjult og kvinden slave, holder kontrollørerne overdreven krig og misogyni i omløb i de tidligere områder af Eden, i områderne Irak og Iran.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »