IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Udfordringer med Telegram

I øjeblikket kan man observere en ny foruroligende begivenhed på Telegram. De store virksomheder som Google og Apple censurerer individuelle grupper og kanaler på Telegram. Disse kanaler er ikke længere tilgængelige. Noget tyder på, at det kun er begyndelsen.

Vi har fået nogle tilbagemeldinger og har selv set, at kritiske kanaler ikke længere er tilgængelige. Det er sikkert at antage, at vi vil se en bølge af censur på Telegram ligesom på YouTube, Facebook og Instgram. Den frie mangfoldighed af oplysninger på Telegram er nu definitivt i fare.

Hvordan er det muligt? 98 procent af brugerne downloader deres Telegram-app fra Google Store eller Applestore. Telegrams software er blevet ændret på disse platforme af Google og Apple. Sig, at de er blevet ændret og forbedret. Dette giver disse virksomheder mulighed for at få adgang til Telegram-appen og iværksætte og implementere direkte censur på deres enhed. Disse brugere er direkte berørt af denne radikale omstændighed med informationscensur.

Hvilke muligheder er der på nuværende tidspunkt? Android, Windodze og Mac Desktop-brugere har “indtil videre” mulighed for at downloade deres app direkte fra Telegrams hovedwebsted. Ingen chats, historier eller data vil gå tabt. Der er i øjeblikket ingen censur her.

Alle versioner: https://telegram.org/apps

Direkte link: https://t.me/TAndroidAPK

For Apple(IOS)-brugere har vi i øjeblikket ikke kunnet finde en løsning. Disse enheder er som standard indstillet til, at al software kun kan downloades fra butikken. Tredjepartssoftware kan ikke installeres. Når vi har fundet en løsning på denne tekniske udfordring, vil vi sende den til denne kanal som sædvanlig og gøre den tilgængelig for alle.

Vi vil dog gerne gøre dig opmærksom på, at både Android og Windows kan ændre deres software på en sådan måde, at du fremover kun kan downloade programmer fra butikker som Google og Apple. Fortiden har vist, at sådanne tanker ikke er absurde.

Vores kanal er i fokus hos mange interessegrupper. Vi udelukker ikke, at denne kanal vil blive offer for censur. Artikler, som giver eller har givet dig en særlig merværdi, bør sikres. Dette gælder for alle kanaler, der er vigtige for dig. Gem vigtige oplysninger, der ikke længere er tilgængelige på det åbne net. Forsigtighed er porcelænets moder.

Nyd vejret og tag selvansvar.

UPDATE: For Apple (IOS)-brugere ser det ud til, at der er en mulighed. Vi fik ikke mulighed for at teste den selv. En opmærksom kanalsejer gjorde os opmærksom på, at man kan gå uden om butikkerne via browseren og gå direkte til https://webz.telegram.org. Der kan du surfe uden censur på Telegram og også se de blokerede kanaler igen.

Tusind tak!

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »