IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Tilsend fra Laura

Der er blevet skrevet og sagt meget om vores evne til at skabe vores egen virkelighed og manifestere vores ønskede resultater. Der er bøger, kurser og videoer, du kan købe, som lover at lære dig et utal af teknikker til at opnå dine drømme; fra at resonere på samme frekvens som det, du ønsker at tiltrække, til visualiseringer, moodboards og bekræftelser, du kan nævne det, der er nogen, der forsøger at sælge dig, hvordan du skal gøre det.

Nogle af disse ting kan helt sikkert fungere, alt, hvad der hjælper dig med at fokusere, planlægge og motivere dig selv, vil altid få dig længere med at nå dine mål, men jeg føler, at det vigtigste element nogle gange bliver glemt.

Det er vigtigt at huske, at selv om vi har en vis grad af fri vilje, så tror jeg, at størstedelen af det, der i sidste ende sker i vores liv, faktisk er forudbestemt.

Jeg kan visualisere mig selv som astronaut, indtil køerne kommer hjem, men det vil ikke gøre det. Der er en absolut nødvendig forudsætning for at kunne skabe vores ønskede virkelighed, og det er at kende sig selv og erkende, hvad det er, man virkelig brænder for.

Dit niveau af passion for noget er, hvordan din sjæl fortæller dig, i hvilken retning du skal gå, det er sådan, du begynder at opdage dit sande formål, din skæbnebestemte vej.

Når du først er på linje med dit formål, vil det blive meget lettere at gøre det til virkelighed, og du vil snart opleve den magiske følelse, når tingene bare falder på plads. Så vil du se, hvordan alle disse manifesteringsteknikker begynder at virke for dig.

Desværre lever vi i en verden, hvor de fleste mennesker ikke er dedikerede til at gøre det, de brænder for. Livet blev en overlevelsesrejse i stedet for en kreativ, oplevelsesrig mulighed for at udvikle vores naturlige evner, og derfor blev det meget sværere at finde vores formål.

Men intet er umuligt, alt er muligt, når vi sætter os for det, og det, der er vigtigt at huske, er, at du først skal lytte til dit hjerte.

Skabelsesprocessen vil komme til dig naturligt, når du følger din medfødte passion for noget, så grav i dit hjerte og find ud af, hvad der virkelig får dig til at tikke.

Tak for det @Laura Aboli

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »