IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Selvmord er en tom idé

Selvmord er en tom idé med alvorlige konsekvenser!

Den manglende vilje til at leve påvirker ALLE karmalovene.

Selvmordere vender ikke tilbage til jorden med det samme. Det kan være for traumatisk for dem. De er ikke i stand til hurtigt at overvinde de problemer, der fik dem til at begå selvmord, og kan derfor ikke vende tilbage til jorden hurtigt.

Åndelige mentorer (engle) taler konstant med dem, underviser dem konstant og hjælper dem med at indse, hvad der præcis fik dem til at træffe en sådan beslutning og fik dem til at begå en sådan handling. Det tager normalt lang tid for dem at reinkarnere.

Selvmorderes astrallegemer – en person, der begår selvmord, får ikke en fuldstændig adskillelse af bevidsthed og astrallegeme. Han sidder bogstaveligt talt fast på astralplanet og har ingen mulighed for at komme videre. Samtidig bliver alle de begær og følelser, han har oplevet i løbet af sit liv, mangedoblet og forårsager enorme lidelser.

Hvis sjælen ikke ønsker at inkarnere, kan selvmorderens astrallegeme med tiden forvandle sig, og han kan slutte sig til dæmoner og andre ubehagelige væsener.

Som allerede nævnt tager det ikke ét, men flere liv at sone sit selvmord og balancere sin karma. Og en person begynder denne vej ved straks at begynde at arbejde på de problemer, han tidligere har forladt. Den selvmordstruede person er nødt til at gennemgå den samme situation og de samme problemer igen, og hvis det ikke er nok, så igen og igen, indtil han lærer at løse dem ordentligt.

Han vil ikke være i stand til at undgå eller undvige disse problemer, og hvis han forsøger, vil han bremse sine fremskridt på ubestemt tid, hvilket fører til splittelse og ødelæggelse, både i hans liv og i hans families liv!

Jeg taler meget om spiritualitet, bevidsthed, astral, død, begravelser, dåb, ægteskab, regression og mange andre interessante ting … Jeg taler om det på danmarkvaagner.dk og https://t.me/danmarkvaagner 🙌 Jeg kan varmt anbefale at studere det.

Hvilke historier har du om selvmord? 🙌

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »