IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Sådan skifter du mentalt gear

De 5 trin til omprogrammering af det negative ego – Sådan skifter du mentalt gear

“Det er ikke Guds opgave at kontrollere dit sind”

RELABEL – Identificer den negative tanke eller følelse som et forvrænget mønster af negativ egobevidsthed. Denne “frygt” er mit negative ego. Det er ikke mit rigtige jeg.

REATTRIBUTE – Identificer dig ikke med tanken eller følelsen som dig. Du begynder at mestre dine følelsesmæssige tilstande, og du kan begynde at vælge. Jeg er det evige væsen, ikke mine tanker eller følelser.

REFOKUS – Flyt dig selv ud af situationen, miljøet eller den udløsende faktor for tanken. Gå en tur, lyt til musik, skift fokus. Bekræft: Ikke min vilje, men den guddommelige.

VURDER – Vurdér den magt, du har givet denne tanke eller følelse til at styre dit liv. Se den for, hvad den virkelig ER. Den begrænser dig. Den gør dig magtesløs. Den frarøver dig indre fred og tilfredsstillelse som et guddommeligt væsen. (Jeg er Gud! Jeg er suveræn! Jeg er fri! )

BED OM HJÆLP – Forpligt dig til at udtrykke højere følelser og leve dit sjælelige formål. Bed om hjælp fra Ånden. Meditér dagligt, og brug dine værktøjer. Vær her NU!

Værktøjer: Fjernelsesprogram for kernefrygtmatrix, emotionelle clearingteknikker, bekræftelser og dekreter, opstigningsmeditationsbehandlinger, mantrasang til refokusering af sindet, 12 D-forsegling, bed evolutionsteams om hjælp. Bed vejledningen om at føre dig til den perfekte resonansteknik, der kan hjælpe dig nu. Træk vejret.

Når du bliver ængstelig og mærker, at dit egos selvdestruktive program tager over, så brug åndedræt og selvtilgivelse.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »