We The People united not divided…

t.me/danmarkvaagner

Radio

Danmarks første 432hz-Radio 🙂 med musik afstemt til 432Hz – Only Royalty Free Music

Velkommen til Danmark Vågner Radio i 432Hz

Webcast,Livestreams,Livemetings,Interviews og meget mere på dansk, engelsk eller tysk.

Hej allesammen, jeg vil gerne introduce jeg at Radio Danmark Vågner er online.

Direkte link >>> Radio.DanmarkVaagner.dk/public/radio

Side med program >>> DanmarkVaagner.dk/radio

Eller på >>> 432hz.dk

Stream, kan bruges i forskelige apps eller webradio hjemme: https://radio.danmarkvaagner.dk:8000/radio.mp3

Alle Liveprogrammer bliver optaget, de kan hentes her: https://radio.danmarkvaagner.dk/public/radio/podcasts

Emnerne er egentlig allerede klare at se, hvis man har været her på Danmark Vågner før, samfundsudviklingen, spiritualitet, alternativ livsstil, ernæring og sundhed. Pointen med alt dette er at få en bedre kontakt med jer, og i live-sessionerne kan du f.eks. stille spørgsmål i en chat eller stille spørgsmål live via telefon. Du kan også fortælle om dine egne erfaringer.

Dette er ikke en kommerciel radio, det er en del af Danmark Vågner-initiativet.

Hvorfor 432hz

Den normale standard er A440 (også kendt som Stuttgart Pitch), som er den tonehøjde, der svarer til en tonefrekvens på 440 Hz, og som tjener som stemmestandard for tonen A over C eller A4 i videnskabelig tonehøjdenotation. Den er standardiseret af Den Internationale Standardiseringsorganisation som ISO 16. Desværre er det nu sådan, at alle radiostationer logisk set sender musikken således, men problemet er, at 440hz ikke er harmonisk, mange produktionsselskaber laver selv i 432hz produceret musik til 440hz hvorved harmonikken ikke længere er optimal. Hvis man nu tuner A til 432hz har man en optimal harmonik som påvirker alle lyde når man producerer en sang, det er også muligt at tune en færdig sang som er produceret i 440hz til 432. Alle de sange vi sender er konverteret til 432hz inden, hvis du er meget følsom overtoner kan du mærke forskellen. Det er bevist 1000 gange at 432hz er den optimale frekvens som er harmonisk optimal. Desværre forbyder ophavsretten til licenserede sange os at ændre sangene, men da vi bruger ikke-licenserede, Royalty Free Music med (CC BY 3.0) og (CC BY-NC 3.0) sange, er det muligt.


Historie
Kalender
Anmodning

Forfatter

  • Lin Ajna G o m n t u

    fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen! Velsignelser og taknemmelighed, 🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer