IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Danmark Vågner Radio er et team af mennesker, der fokuserer på at udvide menneskehedens bevidsthed ved at bringe lys ind i mørket. Vi er her for at fremme kærlighed, enhed og respekt for alle mennesker, samtidig med at vi bekæmper og afslører de elementer, der systematisk splitter og slaver menneskeheden.

Selv om vores holdninger til tider kan være modsatrettede, er det fundament og de mål, vi står på, altid fokuseret på at skabe en bedre verden for den næste generation.

Danmark Vågner Radio har været online siden december 2022 og har siden da fungeret på et 100 % lytterstøttet grundlag med kontinuerlig vækst og udvikling.  I modsætning til de fleste radiostationer forpligter vi ikke vores hold kontraktmæssigt til at udvande deres budskab med betalte reklamer, og vi kræver heller ikke, at de skal forklæde reklamer som nyheder. Vi censurerer, regulerer eller kontrollerer ikke indholdet på vores sendeflader, så de synspunkter og holdninger, der kommer til udtryk på DVR, er dem, der kommer med dem.

Vi beder dog vores hold om at holde det grove sprog på et minimum, så vores station er stilfuld og sikker nok til at lytte til den på arbejdspladsen eller i skolen. Alle holdninger og emner er velkomne på DVR, undtagen had baseret på race.

Vi lover, at du altid kan stole på det, du hører på vores station.
Vi er Danmark Vågner Radio.
Din beskyttelse mod bedrag.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »