IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

PSYCHOse(r)

Du sjæl, ja lige præcis dig – lyt opmærksomt, lad dit ego og sind stå udenfor døren.

Hold op med at give din magt udadtil i hænderne på en sjælespiser. Der er så mange dæmoner her, der lever af din #energi. De besøger dig #astralt, de kender din situation, du er i nød – de udnytter dette, de er Satans lakajer, djævelen – de leger med dig, da de er de sande #Kildeløse, de har brug for din energi. Kun en #kildeløs – ved så meget om kildeløse, husk det!

De har tilladt deres egen sjæl at forfalde ved bevidst at vende sig til mørket og har nu ingen forbindelse til Kilden, til #Gud – længere. De er fanget i ingenting og ved, at de er blevet forført af det verdslige og MÅ nu tjene det onde. De lyver, de #manipulerer og vækker dit håb om, at de vil hjælpe dig og redde dig – men kun du kan gøre det.

De foregiver at være din ven, din bror, din søster eller en del af din stamme, men i #virkeligheden er de dæmoner og suger fra dig, indtil du kontrollerer, hvad der er sket, indtil du begynder at stille spørgsmål – indtil du konfronterer dem – at de er løgnere, hykleriske, svindlere og sjælespisere.

De bruger også altid andre trængende #sjæle (før at de suger op, måske endda sender nogle penge og vikler dem om deres finger) til deres formål, du kan se det ved at der aldrig er de samme ved deres side, enten tjekker #sjælene det tidligt og fjerner sig fra denne negative #energi eller også forfalder deres sjæl sig selv og de er ikke længere til tjeneste med denne #vibration, da deres energi nu skal flyde andre steder hen!

Mød dem med Gud og de flyver alle op, de vil angribe dig, starte løgne og rygter uden at fremlægge beviser eller fakta – sjæle under psykose tror blindt på alting, da de er lige så fortabte, da de spilder deres egen kreative kraft & giver den til nogen, der aldrig har gjort noget for dem.

Vågn op & tro ikke på noget som helst fra nogen, der altid laver det samme stunt & så snart noget kommer frem, sker der angiveligt altid ting (ulykke, fysisk lidelse, familiemæssig nød, osv.) for at fjerne fokus fra det & skabe medlidenhed, så du aldrig kan tænke klart. Du kan genkende disse håndlangere ved at de fortæller dig, at du er kilden og at der ikke findes nogen Gud. Ved at forføre dig og sige at lys og kærlighed er svaghed – men det modsatte er sandt, hvem der end er i sin magt – er ustoppelig og uforgængelig, især af sådanne åndeligt fattige og lavt vibrerende energivampyrer.

Kom ren og træk din #energi tilbage fra disse #væsener, lad dig ikke bombardere af post-DRÆKNINGER, der forvirrer dig og dermed skaber en afhængighed, idet du tror, at du vil lære sandheden der. De håner dem, der bruger mainstream nyheder, men taler selv om “jordskælvene”… I bliver suget tørt ud & donerer også jeres penge, selvom I lever på minimum. #Behold din #energi, din styrke og find dit #hjerte – der venter #Gud på dig med åbne arme & er uendeligt taknemmelig og glad for hver eneste sjæl, der finder hjem.

Han vil tage sig af dig som en far, Moder Natur vil pleje dig som en mor – kom til fornuft og erkend mønstrene bag sådanne løgne om projekter, drømme og planer – som aldrig bliver realiseret, eller hvor er handlingerne? Når jeg ønsker at hjælpe, bringer jeg sjæle ind i deres egen kraft, så kan de hjælpe sig selv og efterfølgende andre sjæle.

Vid, du & sjælespisere & alle andre, I bliver overvåget & alt vil blive set – I er de første der falder under udrensningen, I vil høste hvad I sår – I ugudelige skabninger!!!!

Jeg beder for hver eneste sjæl. Jeg elsker dig. Vi kan gøre dette, ondskaben har haft sin tid, og vi vil forsegle dette!

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »