IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

PERSONLIG MAGT

“De, der endnu ikke har opnået den, vil bruge deres tid på at overbevise andre om, at de besidder den. De, der virkelig besidder den, forbliver rolige og centrerede i visdommen om deres eksistens.”

~ Skaberen

Nøglerne til at aktivere og udtrykke dem er indkodet i vores oprindelige DNA, hvis vi tillader os selv at gå ind i processen med at huske, hvem vi er som ånd.
.
Vi “udviklede” os ikke fra mikroorganismer, der kom op af vandet. Hvis evolutionsloven var logisk opbygget, ville den “mest udviklede” art, [m e n n e s k e t], have mere genetisk materiale.

[M e n n e s k e r] har 46 kromosomer, hummere har 77.
.
På grund af manipulation fra andre racer har de fleste [m e n n e s k e r] kun 3 aktive tråde ud af de 12 i den oprindelige sammensætning.
DNA’et blev manipuleret for at få “mere lydige slaver”.

Længere levetid, balance mellem fysisk og mental sundhed er programmeret og indeholdt i det oprindelige DNA.
Ligesom æggenes modningscyklus hos kvinder, som kun var hvert 7. år. Men den er blevet ændret til at ske hver måned for at øge befolkningen.
.
Det er derfor, plejadianerne fortæller os, at vi gennemgår en [metamorfisk] [transformation] for at INKORPORERE vores aspekter og højere dimensioner af væren. Det højere selv.

Det oprindelige 12-strengede [m e n n e s k e l i g e] DNA blev bygget til RETURN til LYSET.
Denne tilbagevenden katalyseres af en biologisk transmutation, der forvandler en kulstofbaseret anatomi til en siliciumbaseret æterisk anatomi og derefter til en flydende lysform.
.
“Det store skift” sker på Jorden og i alle på vejen – det er synligt i globale begivenheder og i vores daglige opfattelse af symptomer i denne afgørende fase af genoprettelsen af den menneskelige art – dens reintegration og tilbagevenden til den oprindelige guddommelige essens.
.
Vilma Capuano

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »