united not divided…

t.me/danmarkvaagner

Giv ikke efter for falsk lys og kunstig guddommelighed – overgiv dig ikke til Ahriman, Lucifer, Satan, Azuras eller andre forfalskere.

Opløs kontrakterne:
Jeg opløser hermed ALLE kontrakter, som jeg nogensinde har indgået bevidst eller ubevidst – i alle mine inkarnationer og dimensioner. Jeg opløser alle kontrakter og er nu fuldstændig fri. Jeg er min egen suverænitet og tager ansvar for mit liv og alle kommende liv, for evigt.

Vær opmærksom på, at alle stadig har mulighed for at vende om. Fald ikke for det forkerte. Det falske viser sig også gerne som Gud, en ærkeengel eller noget andet – dette er den sande lysfælde og behøver ikke at have noget med døden at gøre.

Hvis du er i kærlighed og derfor med den sande Gud – som er selve kærligheden, så er du hjemme, så har du INTET og INGEN at frygte mere, aldrig mere! Kom ind i din kraft og vid, hvem du virkelig er.

Forfatter

  • Lin Ajna G o m n t u

    fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen! Velsignelser og taknemmelighed, 🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer https://danmarkvaagner.dk/copyright/