IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Og ingen dukker tilfældigt op

Alt, hvad du #føler og tror, du ikke har lyst til at gøre. Send din #frekvens ud, og det tiltrækker nu, hvis du #føler, at du har #brug for #dette og hint, så sker det. Men ikke fordi du har brug for det, men fordi du ønsker at fortsætte med at blive dirigeret, og så dukker der pludselig noget op, som lige præcis bekræfter, beroliger dig og holder dig tilbage.

Det hjælper dig til fortsat at lyve for dig selv. Denne verden er programmeret på en sådan måde, at det kun handler om at opfylde tiden. For at opfylde tiden, ethvert menneske besidder den uendelige gave at læse #energier og at føle og disse væsener omkring os er programmeret til at gøre det.

Enten. til at tjene den ene eller den anden side og de lader altid som om de er ofre, så, de er altid påvirket og hvis du ikke forstår det i øjeblikke af frustration eller undervisning, så vil du blive trukket ind i en #frekvens, som du ikke ønsker at være i, men du vil ikke indse det, og så tillader du noget at sætte sig i dig, som du bærer med dig i årevis og ikke forstår. #Energioverførsel er virkelig, hvis folk ikke forstår, hvad energi virkelig er, så bliver de kontrolleret og styret af dem, der ved det. ja, jeg ville faktisk sige mere om det.

Intet sker tilfældigt.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »