IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Nye Microsoft-regler, der træder i kraft den 30.09.2023

Godmorgen kære gruppe

Her er en video om de nye Microsoft-regler, der træder i kraft den 30.09.2023, og som vil gøre det umuligt at ekspropriere dine data på din pc og laptop på en måde, der ikke længere er acceptabel.

💢 DEN NYE MICROSOFT-KONTRAKT, GYLDIG FRA 3. SEP. 2023

Stærke sager, hvad Microsoft tager ud af 42 sider.
Intet med databeskyttelse + sikkerhed.
Microsofts AI har ret til at omformatere eller omskrive dokumenter, du allerede har skrevet. (Lige som det passer ind i fortællingen).
Censur bagefter er ikke længere et problem.
Franz Josef fra Graz tog sig tid til at læse og analysere Microsoft-kontrakten for dig ned til mindste detalje.
Det, Microsoft tillader sig at gøre, er fantastisk. Det passer ind i den aktuelle dagsorden.

Et af de vigtige punkter er, at Microsoft får lov til at kopiere og ændre alle dine data og give dem til tredjeparter! Det betyder, at du ikke længere har nogen intellektuel ejendomsret under Microsoft! Se videoen og beslut dig!

Jeg har dedikeret mig til emnet og kan foreslå følgende gratis erstatningsløsning, hvor du har et nyt skrivebord og en erstatning for Word, Excel, Powerpoint, Kalender, Browser og søgemaskine og mailprogram.

 1. På dette link https://ubuntu.com/download/desktop kan du downloade Linux Ubuntu Desktop OpenSource gratis, og det indeholder alle de programmer, du har brug for.
 2. Her kan du se en lille film https://ubuntu.com/desktop og software mulighederne kan du finde her: https://ubuntu.com/desktop/features. For at hente installationsfilen kan du klik her: https://ubuntu.com/download/desktop/thank-you?version=22.04.3&architecture=amd64
 3. Nu skal du gemme alle dine dokumenter på en ekstern disk eller USB-stick, fordi alle data på pc’en/laptoppen bliver slettet under installationen.
 4. Hvis du har et eksternt MAIL-program som Gmail, Web.de, Hotmail eller andet, påvirkes dette ikke.
 5. Du skal have et USB-stik på mindst 5 GB klar. Dette USB-stik vil blive slettet fuldstændigt af det følgende program, og Ubuntu Desktop vil automatisk blive kopieret til det, med hvilket stik installationen på pc’en / den bærbare computer vil finde sted bagefter.
 6. Kopier programmet Etcher via dette link https://etcher.balena.io/.
 7. Åbn programmet Etcher og start installationen.
 8. Åbn programmet Etcher, og vælg Flash Images to USB Stick. Ubuntu skal være valgt som fil. Etcher-programmet forbereder USB-stikket. Når du har gemt alle data på en ekstern disk og forberedt USB-nøglen, skal du stoppe pc’en og starte den med USB-nøglen. Når den genkender USB-nøglen, installeres alt automatisk, og du skal kun indtaste en bruger og adgangskode, WLAN, sprog og tidszone, og alt er installeret efter kort tid.Derefter kan du indlæse dine data igen og konfigurere skrivebordet.
 1. Hvis du ikke er så fortrolig, kontakt os, vi prøver, om vi kan hjælpe dig. Dine data er ikke længere sikre fra 30.09.2023 og kan bruges imod dig, og du har ikke længere nogen intellektuel ejendomsret over dem!

Jeg håber, at dette hjælper dig!

Kærlig hilsen og kram Lin – Danmark Vågner

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »