IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Mind Slides

Det er et mind slide-program, hvor mennesker fuldstændig ignorerer ikke-godkendte emner eller ikke-godkendte ord, udtryk eller emner, der ville udfordre deres trossystemer i 3D-fortællingen eller involvere deres slaveri eller tortur, der var skjult af Amnesiac Barrier, selv hvis de står ansigt til ansigt med det. Mind Slides er en form for Mind Control, der kan implementeres gennem radiobølger, som danner frekvenser, der transmitteres ind i personens ubevidste sind i deres bio-energetiske felt.

En mind slide er en holografisk indsættelse i de planetariske logoer, der sletter eller ændrer betydningen af et “ikke-godkendt ord”, en “ikke-godkendt sætning” eller en række ikke-godkendte emner, når den udsættes for en person, der er blevet implanteret af NAA Artificial Machinery.

Et eksempel er, når folk taler om “rumvæsner”, “bortførelse” eller SRA eller andre metoder til manipulation af mørke kræfter, bliver de latterliggjort, forfulgt, bagvasket, udskammet og forfremmet som sindssyge over for andre mennesker, der er blevet mind slidet.

Det er sådan, NAA-programmets Victim-Victimizer-software fungerer.

Det er viralt indlæst i vores ubevidste lag af de mentale kroppe, så mennesker håndhæver denne sindssyge og dens vrangforestillinger på vores egen race. Det er en form for benægtelse og indre karakterfordærvelse, så vi ikke vil se på eller udforske emner, som vi har svært ved at håndtere, forklare, håndtere eller ændre. Som en konsekvens af denne smerteundgåelse og selvtilfredshed gør vi stort set ingenting, mens vi ser folk af vores egen race blive latterliggjort for at bringe sandheden, tortureret, udsultet, dræbt eller lemlæstet uden grund.

Mind slide-symptomer

Mind Slides er holografiske indsatser, der udløser fornemmelser i det neurologiske system, som er designet til at holde folk uvidende og blinde for, hvad der sker med dem. Mange alien abductees har mind slides for at benægte deres oplevelse og begrave den dybt bag bevidstløshedens mure eller Amnesiac Barriers. Når områder, der ikke er godkendte emner, bliver eksponeret for den fremmede entitet, der kontrollerer eller er vært for kroppen, vil de programmere mind sliden til at blive aktiveret, når bestemte ord, sætninger eller koder bliver læst eller sagt. Nogle gange, når folk kommer til skade i den kropsdel, der er traumatiseret af undertrykte alien-bortførelseserindringer, vil de genopleve den traumatiske oplevelse. Tankegliderne induceres i menneskets neurologiske system, som aktiverer tankekontrolteknologi til at pulsere hjernens modtager. Dette kan ske i form af et mind control-“script” (f.eks. at bortførelsen aldrig skete, at det er din fantasi, at du er bange for at blive skør) eller ved at afspille billeder eller film i personens bevidsthed. Nogle af symptomerne på mind slides, når man udsættes for ikke-godkendte ord (dvs. Alien abduction, NAA, Reptilian, Satanic Ritual Abuse, UFO, Implants, MILABS, etc.) er:

-Falder i søvn eller føler sig døsig (nervesystemet bedøves)
-Følelse af et elektrisk stød eller slag i solar plexus
-Trang til at forlade rummet og komme væk fra budbringeren/informationen

-Følelse af irritation eller overdreven ophidselse, indre eller ydre vold
-Trang til at ryge cigaretter eller selvmedicinere med stoffer
-Modstand i form af benægtelse, aggressive reaktioner, stempling af informationerne som latterlige.
-Fjendtlige følelser, der genereres for verbalt at angribe budbringeren (VV-programmering)
-Fremkalder negative billeder eller negative følelser for at afvise informationen
-Korrupt drømmetilstand med ekstrem negativitet eller interferens i astraltilstanden gennem klare drømme

I specifik SRA-målrettet tankekontrol (f.eks. MK Ultra eller Super Soldier-træning) er disse teknikker designet til at dissociere personen gennem gentagne udsættelser for tortur, terror og stoffer. Sindet fragmenteres og bindes bevidst til dæmoniske ånder, der fungerer som vogtere af det pågældende fragment af personligheden. Mind Slide kan aktivere specifikke alternative personligheder, der er skabt i offeret til at udføre en række opgaver, mens det er i den alternative personligheds besiddelse eller kontrol. Mange gange kan personen ikke huske sine handlinger, de har et tidsforløb eller blackout. Dette programmerbare fragment eller alternativ kaldes en Sleeper. Når en person bevidst er blevet tankekontrolleret eller tortureret til at blive en Sleeper, kan de let blive besat og brugt til at udføre en række beskidte handlinger eller forbrydelser. Reptilianske væsner nyder specifikt menneskers eksplicitte tortur og lidelse, når de besætter dem til at begå disse beskidte handlinger.

Disse negative entiteter stræber efter at skabe så meget smerte og angst for mennesket som muligt, og at få dette menneske til at udstråle denne vibration af smerte og angst i omgivelserne. Deres mål er at fremkalde negative følelser af følelsesmæssig smerte, depression og håbløshed, som får personen til at søge lindring gennem afhængighedstilstande. Det er den cyklus, der fortsættes med alien mind control og entitetsbesættelse, som lever af disse negative energier.

Tankekontrol via EMF

Mind control-teknologier er våben, der bruger elektroniske mikrochip-implantater, nanoteknologier, mikrobølger og/eller elektromagnetiske bølger til at undergrave en persons følelse af kontrol over sin egen tænkning, adfærd, følelser eller beslutningstagning ved at angribe hjernen og nervesystemet. Udviklingen af disse metoder og teknologier har en lang historie.

se også NRG Archontic Deception Behavior Single Soul Occupancy

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »