IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Livet efter livet. Hvad følger efter døden? Del 2

Efter døden går man ind i astralplanet. Mange forfattere har forskellige navne for dette plan, f.eks. Bardo i Tibet, fjerde dimension, det plan man kommer til efter døden, astralplanet osv. I øjeblikket findes der ikke noget fælles navn i denne forstand blandt forfatterne.

For eksempel: Når vi siger Afrika, ved alle i verden, hvad vi taler om. Afrika er et kontinent, der har sine grænser.

Vi er blevet enige om at anerkende visse grænser. Når vi siger Bardo, betyder det ikke noget. En forfatter har bare kaldt det sådan. Vi kan sige, at der findes et astralplan, som har forskellige frekvenser.

Men på nuværende tidspunkt kan vi ikke sige, at en frekvens hedder X, en anden Y og en anden Z, fordi kun få mennesker har adgang til den, og den kan ikke måles på nuværende tidspunkt. I denne artikel taler vi om astralplanet, hvor folk kommer hen efter døden.

Der er ingen præcise grænser her. Ligesom når vi siger ordet Afrika. Afrika er kun en kunstig betegnelse, som vi har givet et kontinent et navn. Men dette kontinent grænser på en måde også op til Europa og Asien. Hvis vi tager Asien og Europa som et eksempel, er grænsen mellem dem også kunstig. Der er ikke noget hav eller noget, der kan afgrænse dem.

Det betyder, at der i Astral er forskellige frekvensniveauer, som flyder jævnt fra det ene til det andet, og der er ingen nøjagtig grænse mellem dem. Denne overgang er langsom og flydende. Individuelle niveauer efter døden kan forestilles ved hjælp af følgende praktiske demonstration.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »