IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Livet efter livet. Hvad følger efter døden? Del 1

Hvad er der, før man bliver født? Del 1

Før en art, hvad enten det er et dyr, en plante eller et menneske, begynder at eksistere, er der noget som et “formål”, et “mål” og en “hensigt”. Energi og information samles derefter for at mønsteret for det pågældende dyr eller den pågældende menneskerace kan komme frem. I det første “aftryk” af information er alle interne og eksterne reaktioner indskrevet. F.eks. hvad arten ved eller ikke ved (f.eks. at hunde generelt svømmer, katte ikke…), hvad denne race spiser, og hvordan den opfører sig i visse situationer. Selvfølgelig er der også altid en udvikling. Alting har udviklet sig fra noget. Det betyder, at selv fra tidligere arter, der ikke længere fungerer, som de burde, kan der udvikles noget nyt, funktionelt og bedre. Der findes et “oprindeligt menneskeligt mønster” og i det alle reaktioner. Den tjener også som information, som man automatisk har i sig selv. Vi kalder det artens underbevidsthed, DNA’et eller også det autonome nervesystem (ANS). Underbevidstheden indeholder også de oplysninger, der førte til udviklingen af den pågældende art. Vores ANS ved f.eks. hvordan den skal fordøje, hvordan den skal opdele proteiner, hvordan musklerne skal vokse osv., uden at vi er klar over det. Dette er angivet i “det første aftryk”. Det samme gælder for alle træer og dyr.

Endvidere findes der i underbevidstheden oplysninger om tidligere arter. Mennesker udviklede sig fra dyr, andre racer eller andre planeter, og der ligger informationen om, hvad disse racer oplevede. En del af disse oplevelser danner individets karakter, og det opfattes også som en del af sjælen, som vi senere giver et navn. Det betyder, at der er information om, hvad der automatisk er gemt der i form af ANS og DNA. Oplysninger om karma – hvad mennesket og også racen har oplevet i tidligere liv. Der er også den højere – guddommelige del, som er bevidsthed. Disse tre ting (energi, information og bevidsthed) skaber tilsammen den menneskelige eller animalske sjæl. Med dette er mennesket født. Han er belastet eller bevinget med karmaen fra sine tidligere fødsler. Hos et dyr kalder vi det imidlertid ikke karma, men loven om handling og reaktion – erfaringer.

Jo lavere dyret er, jo dybere er disse oplevelser i det underbevidste. Jo mere udviklet et menneske eller en race er, jo mere bevidst er disse ting for ham. Men denne bevidsthed om, hvad der er sket tidligere, kommer også gennem den åndelige udviklingsproces. Det vil sige, at man gør ubevidste ting til bevidste ting og forsøger at forstå og kontrollere dem. Man må lære sine tidligere liv at kende, såvel som Adam Kadmons første mønster (det oprindelige menneskelige mønster) eller andre inkarnationer, der forårsagede ens nuværende inkarnation. I den proces kunne mennesket også inkarnere på andre planeter! Og så dør en af dem. Det følgende handler om, hvilket åndeligt niveau man er kommet til, og hvad man har gjort.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »