IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Jeg vil gerne udtale mig.

Jeg vil gerne udtale mig.

Jeg kan se, at mange mennesker går på gaden på grund af de høje energipriser, og det er prisværdigt, men jeg er bange for, at det ikke vil gøre meget godt, hvorfor det ikke vil gøre meget godt, fordi folk viser sig som det, de er skabt til at være.

De går ud og viser deres utilfredshed med de høje energipriser, og det næste er, at de går ud, fordi de ikke kan købe brød mere. Så går de ud, fordi de har mistet deres job, og så går de ud, fordi de ikke kan betale huslejen.

Det, jeg vil sige, at de stiller krav og protesterer mod individuelle politiske beslutninger. De præsenterer sig selv på den måde, som den herskende klasse ønsker det. Den herskende klasse har magten, og tusindvis af mennesker går gennem gaderne og præsenterer sig selv som undersåtter eller slaver.

De knæler og tigger om forandring, men ingen behøver at knæle eller tigge for regeringen, fordi det ikke er dem, der kan regeres.

De herskende har udtænkt en grundlov, hvor kun personer kan regeres. Har du oplevet din nedstamning som person eller som menneske som Guds skabelse? Det er trods alt det, folk får at vide, hvem de er, og her venter utroligt mange mennesker på, at Trump skal redde dem og styrte ind i mængden med en hvid hest for at drive de onde ud, men hans ord når ikke frem til folk.

Han sagde den 24/01/2020: “Ethvert barn er en hellig og dyrebar gave fra Gud”, er det ikke hørt, eller er det ikke accepteret? Tror man ikke på det? Høres kun det, som den enkelte ønsker at høre, som han kan bygge ind i sin ønsketænkning om sit eget verdensbillede. Hver af os er en hellig og dyrebar gave fra Gud, ingen af os er den person, som Grundloven omhandler, mennesket er skabelsen, ikke personen.

Personen er en fantasifigur, en af de få selvudnævnte herskere over folk. Ja, jeg ved det godt, nu er der nogle, der ikke tror på Gud, og det behøver de heller ikke at gøre. De kan følge deres teori om, at de nedstammer fra aberne, men jeg er overbevist om, at ethvert menneske, der befinder sig i en situation, som han ikke længere kan komme ud af, og som han er i dødsangst, hvisker til sig selv: Gud hjælpe mig.
Jeg tror ikke, at der er nogen, der så siger: Kære chimpanser, kom og hjælp mig.
Det, jeg vil frem til, er følgende: Hvis man vil ændre noget for folk, så må de vise sig, så må man tage grundlaget fra dem, der tillader sig selv at skade folk. hvis man lukker en iværksætters produktionsanlæg, så han ikke kan producere noget mere, så har man taget grundlaget for hans produktion.

Hvis man fjerner personen fra magthaverne, har de ikke længere noget grundlag.
Hvis folk ønsker at ændre sig, skal de kende deres værdi, så skal de kommunikere deres værdi, hvis de råber regering skal væk, regering skal væk kan det godt være det lykkes. men det vil nok være sådan at de næste tage over og det spil køre vider.

Hvornår slutter spillene, de slutter, når tiden er gået, og det er op til folket at dreje uret og ringe i slutningen, gå ud og slå dem om ørerne, fortæl dem, hvem I er, råb til dem, vi er skabelsen, vi er ikke til forhandling, vi er skabelsen, vi er ikke undersåtterne, vi er skabelsen, vi er skabelsen, vi er Guds børn.

Politiet har ikke meget respekt for demonstranterne, de inddrager V-mænd for at skabe uro, så de kan skride ind. Hvem giver dem ret til at gøre dette, grundloven giver dem ret, de udfører ordrer uden frygt for at blive retsforfulgt for det. Hvorfor, fordi personen juridisk set ikke har nogen krop, ingen ånd og ingen sjæl, og fordi den, der slår folk ned, ikke kan anklages for fysisk eller psykisk vold, og fordi menneske-rettigheds-krænkelser kun gælder, når mennesker bliver såret, og fordi der ikke er nogen mennesker, kan der ikke ske nogen menneske-rettigheds-krænkelse.

Så jeg ville virkelig gerne have det sagt, for jeg har simpelthen den opfattelse, at alle mennesker er værdifulde. Og de har den absolutte ret til at formidle deres værdi til hele verden. Folk rejser sig op, men efter min mening kun til knæene, de burde rejse sig til deres fulde højde.

Angreb er det bedste forsvar. Jeg siger, at jeg kun kan angribe, hvis jeg kender mine styrker og min værdi og kan bruge dem. Hvis man går ind på banen uden tænder, kan man ikke kæmpe til det sidste. Selv den længste march begynder med det første skridt, og jeg håber, at folk indser, hvor værdifulde de er, og at ingen virkelig ingen har ret til at undertrykke deres værdi og kun bruge folk til deres egen fordel.

Alt står og falder med ens egen anseelse, og det er ikke kun tilfældet i Denmark, det er tilfældet i hele verden, at folk er blevet gjort til undersåtter og slaver, og det skal erkendes, og kun da kan det ændres, det er menneskers bidrag til forandring i denne verden.

hilsen Lin

Danmark Vågner
t.me/danmarkvaagner
t.me/danmarkvaagnergruppe
danmarkvaagner.dk

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »