IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

I skolen…

Man lærer at stå i en række, som man under ingen omstændigheder må forlade.
Du får besked på at sidde det samme sted hele året rundt.
Du bliver beordret til at lytte.
Du bliver presset til at konkurrere.
Man får dig til at tro, at dine karakterer bestemmer, hvem du er.
Du får ikke at vide, at du er noget særligt, anderledes, og at det gør dig til noget særligt.
At uanset hvor godt du klarer dig i skolen, så er du vidunderlig og talentfuld.
At du har ret til at udtrykke dig og give dine følelser frit løb.
De fortæller dig om gas, elektricitet, vindkraft … Uden nogensinde at fortælle dig, at du selv er energi, ligesom alt omkring dig. Du får ikke at vide, at din livsenergi næres af kosmiske og telluriske energier.
Du bliver fortalt om forplantningssystemet og de seksuelle organer uden at komme ind på selvrespekten og den hellige side af seksualiteten. Du får ikke at vide, at din krop er et tempel, og at ingen må røre ved den uden din tilladelse.
De smører en maske på dit ansigt og oversvømmer dine hænder med hydroalkoholisk gel uden at fortælle dig, hvordan du naturligt styrker dit immunforsvar og holder dig sund. Uden at fortælle dig, at vejrtrækning er en uundværlig og afgørende faktor i din sunde udvikling.

Du bliver undervist i præstation og de industrialiserede landes finansielle rigdom uden at få at vide, at den største rigdom ligger i dit hjerte og kaldes kærlighed.
At det ikke betyder noget, hvor mange penge du har på din bankkonto, hvis dit hjerte er fuldt af kærlighed, vil du være meget rigere end nogle millionærer.
Folk er hurtige til at fortælle dig om tredjeverdenslande, hvor folk sulter og ofte er i krig, uden at forklare dig, at dit eget land sælger dem de våben, de bruger til at dræbe hinanden, og at det ville være let at stille sulten i verden, hvis bare det var det værd. At nogle menneskers liv er meget mindre værd end en tønde olie eller et kilo litium …
Du får at vide, hvad samfundslære er, hvad borgerskabets rettigheder og pligter er, mens vores valgte repræsentanter, vores elite, træder dem under fode for hver dag, der går. At man skal følge reglerne, i skolen, i kantinen, mens de magtfulde i denne verden ikke respekterer noget eller nogen.
De er hurtige til at fortælle dig om årstiderne og naturens cyklusser uden at forklare dig, at det påvirker din organisme, og at det er vigtigt at respektere dit miljø. At mennesket er en gæst på jorden og ikke dens hersker. At Gaia er vores nærende moder, og at menneskene ved at ødelægge hende én efter én løber ind i deres egen undergang.

Lyt, mit barn, til hvad de store fortæller dig. Men tro ikke på noget. Opdag det usagte bag de klassiske lektioner, de skjulte ting bag de formodede sandheder. Sæt spørgsmålstegn ved dig selv i alt. Tag ikke noget for givet. Tag aldrig noget for givet.
Åbn dine øjne og dit hjerte på vid gab, og udforsk livets hemmeligheder for dig selv.

Kærlige hilsen Lin

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »