united not divided…

t.me/danmarkvaagner

Hvad ‘konspirationsteoretikere’ vågne mennesker har forsøgt at advare om i årtier

Hvad ‘konspirationsteoretikere’ vågne mennesker har forsøgt at advare om i årtier: “Der er har rejst sig ramaskrig i Norge, efter at det for to uger siden kom frem, at en statslig myndighed nu vil vide, præcis hvad hver enkelt nordmand bruger sine penge på. Helt ned til prisen på den konkrete kotelet.

Hos foreningen Bevar Kontanter frygter man samme udvikling i Danmark. Talspersonen Anders Kjærulff, der er journalist, debattør og foredragsholder, understreger, at banker og myndigheder allerede i dag kan følge detaljeret med i, hvordan du bruger dine penge.

Anders Kjærulff, der er journalist, debattør og foredragsholder, understreger, at banker og myndigheder allerede i dag kan følge detaljeret med i, hvordan du bruger dine penge…
– Når du bruger dit dankort, kan de sidde og kigge ind i de her data. Jeg kender folk, som principielt kun køber smøger med kontanter, fordi de kan reducere folks ‘sociale kredit’, for hver gang der bliver købt en pakke smøger eller besøgt et værtshus.

Hele samfundet er i færd med at blive ændret til en gigantisk computer. Lægen, skolen, skattekontoret, biblioteket, borgerservice, alt bliver digitaliseret. Alt bliver koldt, og det er næsten umuligt at få lov til at tale med et menneske i systemet.”
https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/vil-fjerne-dine-kontanter/9294932

“Men det kræver internet at være borger i dagens Danmark.

Og det er ikke kun banken, den er gal med.

OG DERFOR sendte samfundets computer da også en regning til Nicks familie. Efter fem års kamp døde Nick Manniche af kræft. Undervejs havde samfundet krævet ham i jobtræning, mens han lå i koma. Og som Ekstra Bladet for nyligt kunne fortælle, så stoppede hetzen ikke med hans alt for tidlige død som 31-årig. Familien fik en regning på 988 kroner for uberettiget førtidspension udbetalt tre dage efter, han var død. Det er sikkert lovligt, det er sikkert spyttet ud af en kold computer, men det er uden medfølelse. Er det sådan et samfund, vi ønsker?”
https://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/samfundets-syge-computer/9294252

Kan man ikke være menneske eller borger om fem år, hvis man ikke ejer en mobil eller computer?

Forfatter

  • Lin Ajna G o m n t u

    fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen! Velsignelser og taknemmelighed, 🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer https://danmarkvaagner.dk/copyright/