IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Hvad er Loosh?

Loosh

En betegnelse for energi, der produceres af mennesker og dyr, og som andre væsner bruger til at nære sig af. Det bruges også til at referere til den energi, der produceres af lidelse, som væsener lever af. Fra bøger af Robert Monroe. Måske et spil på det franske ord Louche.

Indsamling af negativ følelsesmæssig energi

Reversal Networks opsamler livskraft fra alle jordboeres kollektive felter og producerer mere subtile sorte kræfter og miasma. Den meget eftertragtede spirituelle energi, der er indeholdt i disse felter, kaldes af kabalerne for energetisk Loosh. I denne sammenhæng omtales loosh som den følelsesmæssige energi, som dyr og mennesker udstråler, når de føler sig truet, skadet eller bliver dræbt, og som resulterer i traumatiserende smerte og lidelse, der opleves og registreres i krop, sind og sjæl. Dette traume og denne smerte bliver registreret i selve jordkroppen. I århundreder har NAA udviklet og udnyttet multidimensionelle okkulte praksisser gennem omvendt skabelseskode. Dette er blevet givet til hemmelige selskaber og institutioner med henblik på tankekontrol og social manipulation for at høste negativ følelsesmæssig energi eller loosh fra masserne.

Med den nuværende acceleration af den elektroniske æra, som fremmer transhumanisme og en række kunstige intelligensteknologier både åbenlyst og skjult, er udnyttelsen til at udtrække negativ følelsesmæssig energi fra menneskeheden på et højdepunkt. Vores planet bliver oversvømmet med negativ tankekontrolprogrammering og AI-udsendelser, der er målrettet de negative ego-filtre, som har infiltreret hver eneste fiber i samfundet. Dette er for at fremkalde ekstremt negative følelser og smertefulde traumer fra det konstante bombardement af skadelige billeder, adfærd og handlinger. Disse programmer opmuntrer til grusomhed, brutalitet og vold, som bliver massivt overlejret på menneskeheden og de jordiske riger i denne tid. Ekstremt ladet negativ følelsesmæssig energi, som den, der opnås under satanisk rituel misbrug, indeholder hormonelle adrenalinkaskader, der løber gennem den cellulære energi i menneskekroppen, blodet og hjernen. Under sådanne intense ekstremer af smertefuld lidelse bliver blodet og kødet ladet med forhøjet molekylært indhold, som er højt værdsat af Negative Aliens og sataniske kræfter. Det er derfor, de nyder tortur, selvmord og drab på mennesker, især de uskyldige sjæle, der ikke er i stand til at beskytte sig selv, som f.eks. børn.

Etymologi

Robert Monroe skriver i sin bog “Far Journeys” om den kontakt, han havde med et lysvæsen i en ud-af-kroppen-oplevelse. (Monroe er uden tvivl verdens førende forsker i ud-af-kroppen-oplevelser; han startede et institut med praktikanter/forskere for at undersøge fænomenet videnskabeligt). Efter sigende fortalte lysvæsenet Monroe, at når mennesker dør, bliver deres energi frigivet og høstet af transdimensionelle væsener, som bruger den til at forlænge deres egen levetid. Påstanden er, at universet er en have skabt af disse væsener som deres fødekilde.

Ifølge Monroes historie er dyr med vilje placeret på denne planet for at æde planter og hinanden og derved frigøre deres ofres livskraft, så den kan høstes. I en kamp mellem rovdyr og byttedyr produceres der ekstraordinær energi i de kæmpende. Når der spildes blod i en kamp på liv og død, frigøres denne intense energi, som lysvæsnerne kalder “loosh”.

Loosh høstes også fra dyrs og menneskers ensomhed samt fra de følelser, der opstår, når en forælder er tvunget til at forsvare sine unges liv. En anden kilde til loosh er menneskers tilbedelse.

Ifølge Monroes informant har vores skabere, de kosmiske “energifarmere”, med vilje udstyret dyr med anordninger som hugtænder, kløer og superhastighed for at forlænge kampen mellem rovdyr og byttedyr og derved producere mere loosh. Med andre ord, jo større lidelse, jo mere livskraft udspyes der fra vores kroppe, og jo mere velsmagende bliver energimåltidet for vores skabere.

Denne historie, som Monroe fik fortalt (og som kastede ham ud i en to uger lang depression), svarer til beretninger i nogle af verdens ældste skrifter, vedaerne, upanishaderne og puranaerne i Indien. Her kan vi læse, at “universet opretholdes af ofringer” (Atharva Veda), og at “alle, der lever (i denne verden), er ofrere. Der er ingen levende, der ikke udfører yagya (ofring). Denne krop er (skabt) til ofring og opstår ud af ofring og ændrer sig i overensstemmelse med ofring.” Garbha Upanishad

Astral rekonstruktion

Nylige Guardian-projekter er blevet udvidet til det astrale virkelighedsniveau i sjælsmatrixens tidslinjer, hvor udforskning af omfattende kunstig arkitektur blev lokaliseret og fundet at blive brugt til at høste Loosh og slavebinde menneskeheden på sjælsplanerne gennem forskellige ideologiske systemer, der forstærkes gennem organisationer. Disse udgør omfattende organisatoriske strukturer som virksomheder, kirker, hospitaler, medicinske institutter, internetteknologi, medicinalvirksomheder og mange andre systemer, der bruges med det negative formål at kontrollere den menneskelige kollektive bevidsthed via opfattelser af virkeligheden fra de astrale og 3D-materielle planer. Det, der er blevet afsløret, er, at de samme massive megaselskabsorganisationsstrukturer, som findes på det fysiske 3D-plan, har haft en nøjagtig spejlorganisation på astralplanet, som drives af magtbegærlige menneskelige og ikke-menneskelige kontrollører, der ønsker at gøre overfladebeboerne til slaver for at opretholde deres magtbase i flere virkeligheder.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »