IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Initiativets formål er at oplyse om tilgængelige fakta omkring sundhed, menneskerettigheder, verdenspolitik, verdensøkonomien, det finansielle system, samfundsudviklingen samt spiritualitet, bevidsthed, manipulation, alternativ livsstil, ernæring og sundhed.

At udfordre det dominerende narrativ med substansfyldt information og undersøgelser. Således præsenterer vi en kritisk undersøgende tilgang til situationen, og hermed andre narrativer end det officielle, som dog i høj grad er baseret på fakta, data, og valid materiale, som vi er i besiddelse af. At skabe baggrund for, at arbejdsgrupper og yderligere netværk kan dannes med forskellige underformål, men alle for at oplyse, støtte og finde nye veje til at håndtere den nuværende situation, og det åbenlyse magtmisbrug som finder sted fra regeringens side, og fra de etablerede institutioner, som er involveret i situationen.


Danmark Vågner fraskriver sig ethvert ansvar for direkte eller indirekte følgevirkninger, skader, skuffelser, ulemper samt eventuelle tab, som skyldes brug eller misbrug af hjemmesiden, uanset om dette eksempelvis skyldes fejl, uhensigtsmæssigheder, udeladelser eller manglende opdateringer af indholdet på hjemmesiden. Dette gælder også indholdet på de hjemmesider hvortil der henvises eller linkes til. Hvor lovgivning er refereret tages der således udtrykkeligt forbehold for, at nye regler kan være trådt i kraft, der modificerer det beskrevne, og der henvises til de til enhver tid gældende regler.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »