IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Fjern tilknytninger til bevidsthedsfælder

Udskrift

I denne meditation vil vi tage fat på de bindinger til vores ego-personlighedsfilter, som kan forvrænge vores opfattelse og forbinde os med bevidsthedsfælder. Der er rum, der bruges som bevidsthedsfælder, som bruges til at holde en persons bevidsthed fast som en hamster i et hjul, der går i cirkler og ikke bevæger sig nogen steder. De føles bearbejdede, kunstige, skarpe. De kan føles eller lyde som aluminiumsfolie.

Når man er aktiv i sin stræben efter og dedikation til at udvide sin bevidsthed og ved, at disse bevidsthedsfælder findes, kan man undgå dem. For at afmontere bevidsthedsfælder skal vi spørge os selv, hvad vi er knyttet til, og hvad vi måske stadig bebrejder andre for, som et resultat af vores tilstand i denne materielle verden.

Nu sætter vi os for at lære vores ubevidste bindinger at kende og frigøre os fra alle de bevidsthedsfælder, der er blevet sat op for at binde os til slaveri.


Gør klar til meditation.

Elskede Guds hellige nærvær. Må vi åbne alle lyskanaler og rydde alle lysfibre, så vi kan være fuldt forbundet og i resonans med den evige levende lyskode.

Forbered dig på at forbinde dig til din indre kerne. Mens du erklærer din hensigt fra dit hjerte om at løse alle autoritetsproblemer og udskyde dit ego for at tjene Gud og Enheden.

Min hensigtserklæring er at tjene min Gudskilde. Jeg forpligter mig til at tjene min Højeste Magt fuldt, helt og totalt.

Intender at aktivere din indre ånd og dit kerneskjold.

Forstærk dit 12. dimensionale skjold.

Fra din egen 12. dimensionelle hub har du til hensigt at skabe et håndtryk med Unity Intelligence og Krystal Star.

Tag en dejlig, dyb indånding i dit hjerte, pust ud gennem dit hjerte, og send det ud i dit rum, mens du bevæger dig mod uret.

Sæt din grænsetest: Jeg er Gud. Jeg er suveræn. Jeg er fri.

Vi påkalder vores elskede hellige moder Arc. Vi opfordrer vores elskede hellige fader Arc og Aurora-familierne til at forbinde sig med Auroras genoplivningskræfter.

Kære, alle aspekter af Krystal Kaleidoskopets spejling, må vi støtte genkrypteringen af vores cellulære kroppe og deres åndelige energetiske minder, så de kan blive genskabt i Guds hellige billede.

Alle personlige og gruppekropsvejledningsteams og opstigningsteams, må den indre Guds ånd i hvert eneste væsen kun bruge det, der er nødvendigt i guddommelig perfektion af Guds plan og Guds vilje. For dem, der er nye hos os, bedes I oplyse de sekvensniveauer, der kræves for at aktivere hvert enkelt væsen i deres Guds Ånds Lyskroppe i guddommelig harmoni og i Guds guddommelige nåde.

Lad os nu rette vores fulde opmærksomhed mod genforbindelsesprocessen.

Processen med at genforbinde hver eneste del af din krop, så den bliver justeret og direkte forbundet med Gud Ånd.


Elskede Gud-selv, åbn venligst alle åndelige, energetiske kommunikationsforbindelser mellem Gud, mentale kroppe og kropsdele. Forestil dig din direkte forbindelse med Gud. Mærk tilstedeværelsen af betingelsesløs kærlighed, der omgiver dig og fylder dig. Hver eneste celle og pore i din krop mærker den dybe varme, komfort og fred i et blødt tæppe af ubetinget kærlighed, venlighed, og du føler dig fuldstændig tryg, sikker, elsket og beskyttet.

Bring din bevidsthed til at fornemme den allestedsnærværende kærlige følelse af Gud, som er med dig nu. Inde i dig nu, overalt omkring dig nu. Bring til dit sind og begynd at placere de dybere forbindelser, som gennemtrænger alle aspekter af din krop for at blive fuldt mættet af denne følelse af at være i kærlighed og fred med den hellige allestedsnærværelse. Forbind din dybere følelse med dette hellige nærvær. Fornem dens forbindelse med Kristus. Mærk tilstedeværelsen af Kristusbevidsthed. Mærk nærværet af kærlighed, visdom og medfølelse, som overføres fra følelsen af at være ét med Kristus Sophia.

Se din indre mand og din indre kvinde inde i din krop. Kald på et billede af din indre mand og kvinde, forenet inde i dit hjerte. Se dem holde hinanden i hånden som ét væsen, iført den hellige tilstedeværelses hvide klædning. Mærk forbindelsen mellem denne forenede mand og kvinde, som sender betingelsesløs kærlighed til din monadiske ånd. Fornem denne forbindelse af indre Kristus Sophia, der forener sig med dig gennem alle dine monadiske livstider.

Se den betingelsesløse kærlighed bevæge sig som et lyserødt, gyldent lys, der bevæger sig gennem al perfekt fred og kærlighed. Gennem de monadiske identiteter, der forener alle historier til et gyldent stof vævet gennem tiden. Se monadefamilien vågne op til erkendelsen af fred. Vågne op til den højere bevidsthed af perfekt fred og kærlighed.

Når monadefamilien bliver til én, kan du nu se den betingelsesløse kærlighed fra den monadiske åndskrop, der husker sjælen. Forbinder sig dybt med sjælen. Huske at være sjælens forælder. At elske sjælen tilbage i enhed. Monaden rækker hånden ud til sjælens lavere dimensioner, rækker ud for at forene og velsigne sjælen.

Kom ind i dit hjerte og mærk dybden af kærlighed til din sjæl. Mærk den altomfattende kærlighed til dit hjerte og din sjæl, påskønnelse, taknemmelighed, anerkendelse af dit guddommelige formål. Lad følelsen af formål og af at leve din åndelige sandhed fylde dig med taknemmelighed.

Gennem sjælens øjne, gennem sjælens vindue, forbinder vi vores sjælsformål med helheden med Gud. Til det æteriske lag af din krop, se sjælen forbinde sig gennem de mange fine æteriske væv gennem dit hjerte og din sjælskrop, der giver dig privilegiet at føle følelser. At kunne modtage og føle et spektrum af følelsesmæssige tilstande: at føle, at elske, at fornemme, at smage. Alle dine sanser, hele dit spektrum af følelser er en gave fra din sjæl. Tillad dig selv at føle dyb taknemmelighed for disse intense følelser, så din betingelsesløse kærlighed kan gå endnu dybere ind i dit hjerte. Forbind denne følelse af betingelsesløs kærlighed til dit sind.

Med al kærlighed i dit hjerte sender du denne lyserøde, gyldne kærlighed til dit sind.


Forsøg at forbinde dit hjerte og din sjæl med dit sind. Se din hjerne. Se dine tanker. Se dit sind. Alt sammen fyldt op med den betingelsesløse kærlighed fra dit hjerte. Den kærlighed, der strømmer direkte fra det hellige nærværs kosmiske hjerte. Se din hjerne, mens den fyrer op i sine små elektriske storme og antænder alle områder af din hjerne med den ubetingede kærligheds lyserøde, gyldne lys. Tænk på at oplyse din hjernes neuroner, din hjernes neurale net med kærlighed. Send nu denne kærlighed ind i hele dit centralnervesystem. Forestil dig dit centralnervesystem med millioner af de fineste små lysglimt, der genererer betingelsesløs kærlighed fra din hjerne og dit centralnervesystem.
Med hver ufrivillig handling, med hvert åndedrag, bliver din krop oplyst i lyset af betingelsesløs kærlighed.

Lad disse kærlighedsenergier løbe gennem dit nervesystem. Følg den betingelsesløse kærligheds lyserøde, gyldne lys gennem rygsøjlen og antænd en massiv kraft af kærlighed ned ad ryggen. Start i baghovedet, og se en stor stråle af hvidt og lyserødt gyldent lys, der antændes fra din krone. Generer denne stråle af lys, der bevæger sig ned ad ryggen og følger rygsøjlen. Mærk varmen, der genereres på toppen af dit hoved. Følg varmen ned ad kroppen, ned ad ryggen og rygsøjlen. Tillad energien, varm og blød. Tillad kærlighedens kraft at oversvømme din rygsøjle. Se den antænde chakraerne, skubbe ud inde fra din midterste lodrette kanal på linje og sprænge den hvide kærlighedskraft ud, der bevæger sig ned ad din ryg.

Fokuser på din nakke, se et massivt boost af hvidt lys og en strøm af betingelsesløs lyserød kærlighed, der strømmer ud fra forsiden og bagsiden af din nakke.

Fokuser på bagsiden af dit hjerte. Se et massivt boost af hvidt lys og en strøm af betingelsesløs lyserød kærlighed bryde ud fra forsiden og bagsiden af dit hjerte og bryst. Fokuser på det forreste hjerteområde. Se et massivt boost af hvidt lys strømme ud af dit hjerte med bånd af ubetinget lyserød kærlighed, der strømmer ud fra dit hjertecenter og bevæger sig ned i hver skulder og arm. Bevæger sig ned i dine håndflader. Bevæg denne kærlighed ud fra alle dine fingre. Mærk dine fingerspidser blive helt aktiveret med kærlighedsenergi.

Fokuser nu på bagsiden af din mave. Se et massivt boost af hvidt lys og en oversvømmelse af betingelsesløs lyserød kærlighed, der strømmer ud og kommer fra forsiden og bagsiden af din midterste del af ryggen til forsiden af din mave og solar plexus.

Fokuser på den nederste del af din hofte. Se et massivt boost af hvidt lys og betingelsesløs lyserød kærlighed strømme ud fra forsiden og bagsiden af hele dit hofte- og bækkenområde.

Bring dit fokus ind mellem dine ben ved mellemkødet. Igen ser du et massivt boost af hvidt lys, en flod af ubetinget lyserød kærlighed, der strømmer ud fra hele området under dig, gennem dine kønsorganer og mellemkødet.

Fokuser nu på dine knæ. Se et massivt boost af hvidt lys, en strøm af ubetinget lyserød kærlighed, der strømmer ud fra hele området på forsiden og bagsiden af dine knæskaller.

Fokuser nu på dine ankler. Se et massivt boost af hvidt lys. En flod af ubetinget lyserød kærlighed, der strømmer ud fra hele området foran og bagpå begge dine ankler.

Fokuser nu på dine fødder. Se et massivt boost af hvidt lys og en strøm af ubetinget lyserød kærlighed, der bryder ud og strømmer ud fra hele området på oversiden af dine fødder og sålerne på begge dine fødder. Mærk hver af dine tæer blive fuldstændig aktiveret med kærlighedsenergi.

Bring nu dit fokus til bunden af dit 12. dimensionale skjold. Forsøg at sende den betingelsesløse kærlighed ind i dit skjold, ind i bunden.
Forsøg nu at gå længere ned i Jordens kerne. Skub kærlighedsenergien ned til Jordens kerne, og sig “Hej” til Moderens nærvær. Send al den betingelsesløse kærlighed som en stærk kraft fra det hellige nærvær ind i Moder Jord-aspektet og antænd alle hendes krystalhylder. Med al den kærlighed, du føler i dit hjerte.

Når Moder føler dig, vil hun sende sin kærlighed tilbage. Fra Jordens kerne returnerer Moder sin kærlighed gennem vandstrålen og det guddommelige ildvand. Mærk den krystallinske flod af vandblåt lys, gennemstrømmet af vor Moders æterånd, der vender tilbage til dig gennem din centrale søjle. Tillad krystalblandingen af ild og vand i en flydende blå tåge at fylde dig. Moderens gave til dig er at afsløre, at hun beskytter dig. Hun støtter dig.

Spørg nu dit Gud-selv: Er der nogen del af min krop, der har brug for at blive forbundet med Gud igen? Du kan være helt forbundet, eller der kan være dele, som har brug for en bevidst forbindelse. Lyt efter navnet på kropsdelen, når vi stiller spørgsmålet igen. Og for dit indre øje skal du bevidst forbinde de specifikt navngivne kropsdele og have til hensigt at give dem direkte til Gud.

Elskede Gud selv, er der nogen del af min krop, som kræver direkte forbindelse til Gud? Forbind venligst disse dele igen nu.

Hvis du er i stand til det, så sig delene højt ved navn.

Elskede Gud selv, når alle dele er fuldstændig forbundet igen og under min Gud Kristus selv’s direkte autoritet, bedes du axiatonalt justere alle mine kropsdele, så de er fuldstændig forenet med Guds Ånd, vertikalt, horisontalt, diagonalt og sfærisk.

Elskede Gud, tak skal du have.


Vi skaber nu det nødvendige rum i vores bevidsthed, så vi kan blive bevidste om alle de bindinger, vi har. Enten tankeformer, fikseringer, traumer eller åndelige bindinger, der har forbundet vores bevidsthedsaspekter til at være fanget i en hvilken som helst form for slaveanordning, der bruges som en hyperdimensionel lomme, astralplanfælde, bevidsthedsfælde eller ethvert aspekt af min identitet for enhver underpersonlighed eller forbindelse, som jeg måtte have fra fortid, nutid eller fremtid, der har udsat mig for denne bevidsthedsfælde.

Elskede Gud, ryd venligst generelle bindinger for alle, som dette kan tjene i deres højeste gudsudtryk til at blive frigjort fuldt, helt og totalt fra alle bevidsthedsfælder i alle dimensioner, parallelt i fortid, nutid eller fremtid i tid og rum nu.

Fjern tilknytningsindflydelser fra nu-selvet, andre selvers kollektive sind, forfædres genetiske, i alle kombinationer.

Afslut tankeglidere, tilslørere, tankekontrol og uorganiske påvirkninger.

Enkel triadefejning, alle tilknytningsindflydelser gennem den fysiske krop, æteriske krop, sjælskrop, monadekrop.

Jeg takker jer.

 • Kære, fjern venligst alle underpersonligheder, frygtforstyrrelser, gennem enhver smertetilknytning, frygttilknytning, lidelsestilknytning, offer-offertilknytning, rovdyrtilknytning, sabotagetilknytning, maskintilknytning, forvrængningstilknytning, en elementartilknytning.
 • Elskede, identificer, lokaliser, fjern og reparer venligst alien-tilknytning, Fallen Angelic-tilknytning og alle uorganiske og syntetiske tilknytninger.
 • Kære, vi henvender os til enhver form for tankebesættelse i form af tilknytning eller fiksering. Rens venligst følelseslegemet og sjælelegemet for fikseringer. Rens venligst de mentale kroppe for alle fikseringer. Rens venligst alle objekter eller ting for fiksering eller vedhæftning. Rens enhver person eller gruppe af personer i denne fiksering eller tilknytning. Når du tænker på en person, en gruppe eller en familie, så fjern enhver usund fiksering eller tilknytning til denne person. Fjern tilknytninger til job og karriere. Ryd venligst bindinger til religion. Fjern bindinger, frygt, fikseringer omkring penge og fattigdomsbevidsthed. Fjern bindinger til mad eller drikke. Fjern usunde fikseringer på materialisme.
 • Elskede Gud, bring mig til bevidsthed om ethvert specifikt objekt af materialisme, som jeg har brug for at fjerne tilknytning til eller fiksering på nu. Fjern bindinger til kontrollerende adfærd eller kontrollerende situationer fra frygt. Fjern fikseringer eller bindinger til magt eller status. Fjern venligst fikseringer eller bindinger til forhandlinger. Fjern bindinger og fikseringer, der skaber passiv aggressiv adfærd. Identificer og fjern alle fikseringer eller tilknytninger, der er af seksuel karakter. Identificer månekraftsidentitet eller månekædeafstamningstilknytninger i enhver dimension i fortid, nutid eller fremtid.
 • Simple Triad Sweep gennem min fysiske krop.
 • Simple Triad Sweep gennem min æteriske dobbeltgænger.
 • Simple Triad Sweep gennem sjælskroppen.
 • Simple Triad Sweep gennem monadekroppene.

Kære, alle fikseringer, som har snorefæstninger: Må vi tage fat på at rydde, fjerne og afslutte alle snore fra disse fæstninger nu. Ryd snore, tentakler, bindinger, fødselssnore, æteriske ledninger, forfædresnore, energilinjer, chakrasnore, tentakler, oprindelsesfamiliesnore eller andre oprindelsessnore. Fjern organsnore, kirtelsnore og alle fremmede/ekstraterrestriske snore fra enhver del af min krop i fortid, nutid eller fremtid nu.

Elskede Gud-selv, Kristus-selv, jeg beder nu om at tage fat på clearingen af enhver åndstilknytning.

Elskede Kristus-selv, vær venlig at identificere, lokalisere, fjerne og reparere enhver åndstilknytning i første dimension. Ryd enhver anden dimensionel åndelig tilknytning. Fjern alle tredjedimensionelle åndelige bindinger. Fjern alle fjerde-dimensionelle åndstilknytninger. Fjern alle femtedimensionelle åndstilknytninger. Fjern alle sjette dimensionelle åndelige tilknytninger. Fjern alle syvendedimensionelle åndstilknytninger. Ryd alle ottedimensionelle åndelige tilknytninger. Ryd alle niende dimensions åndstilknytninger. Ryd alle 10. dimensionelle åndstilknytninger. Ryd alle 11. dimensionelle åndelige tilknytninger,

Elskede Gud selv. Elskede Kristus-selv. Fjern venligst fantomtilknytninger, personlighedstilknytninger, forfædretilknytninger, slægtninge- eller familietilknytninger, udenjordiske eller skadelige fremmedtilknytninger. Fjern alle tilknytninger til væsener. Fjern alle tilknytninger til mørke engle eller faldne entiteter. Fjern alle kunstige intelligens- og syntetiske tilknytninger. Fjern alle tilknytninger til archon eller undertrykkende parasit-enheder. Fjern genmanipulerede tilknytninger. Fjern skyggeelementer. Fjern formskiftere og jumpere.

Vi erstatter den organiske matrix gennem Aurora-genkryptering og Krysthala. Sørg venligst for alle auriske reparationer for at vitalisere essensen og kraften i kroppen, KA-kroppen, Nadial-kroppen. Forstærk det æteriske bånd, reparer auriske huller og rifter. Vær venlig at reparere aurisk inversion, sorte huller og skadelige portaler. Ja, for at fjerne enhver aurisk slaveanordning.

Tak skal du have. Tak skal I have. Tak skal du have.

Jeg er ved sundt sind, krop og sjæl, som jeg fuldt ud indvier til at lede mine hele og komplette bevidsthedslegemer til at tjene det højeste udtryk af mit gude-jeg, som Gud, Suveræn Fri. Jeg beder min elskede Gud om øjeblikkeligt at gøre mig opmærksom på eventuelle yderligere personlige bindinger, jeg måtte have, som forbinder mig med bevidsthedsfælder i enhver dimensions identitet eller parallel.


Elskede Gud og Krystal Star Guardian teams, under Krystal Aegis KA RA YA SA TA AA LA. Jeg anmoder om, at min fysiske krop, æteriske krop, sjælskrop og monadekrop helt og holdent er i samtykke med og autoritet til at tjene mit højeste Gudsudtryk og Kristi Ånder.

Hjælp mig med at identificere alle bindinger, der på noget tidspunkt kan have været forbundet i mine bevidsthedskroppe, og genvind dem til fuld tjeneste for den kosmiske suveræne lov og Guds suveræne frihed.

Elskede Gud selv, vis mig nu symbolnavnet på enhver person, sted, ting, tankeform eller åndelig kraft – kendt eller ukendt for mig – som jeg har dannet skadelige bindinger til i bevidsthedsfælder nu.

Elskede Gud-selv, hvad har jeg knyttet mig til?

Identificer tilknytningen i dit sind gennem et navn, en beskrivelse, et symbol eller en ting. Når du identificerer enhver tilknytning, der er forbundet med dig, din krop eller kropsdele, skal du rette Celestine Fire mod snoren eller tilknytningen for at transmutere den og brænde den væk fra din aurakrop. Se transmutationen af hvid ild, Celestine Fire fyldes op med hvidt gyldent lys fra Guds betingelsesløse kærlighed, hvor enhver tilknytning har været.

Elskede Gud, jeg giver fuldstændig afkald på alle tilknytningsbånd og bevidsthedsfælder, som er blevet ryddet her og nu. De er gjort ugyldige i alle tidslinjer. Min autoritet er fuldt ud hos Guds ene hjerte, sind og krop. Al tidligere autoritet, der er blevet skabt, ophæves fra adgang over min bevidsthed i enhver tidsramme og tidszone. Jeg kollapser enhver bevidsthedsfælde. Jeg kollapser enhver astral fælde, der er blevet brugt til at forvirre mig. Jeg kaster denne byrde af struktur tilbage til Gud.

Elskede Hellige Kosmiske Moder, fjern venligst alle råmaterialer, der blev brugt i denne struktur, og giv dem tilbage til Guddommen, der er gjort neutral gennem Aqua-portalen nu.

Tak, mine kære.

Og når vi renser minder og påvirkninger, flytter vi denne rensning fra kvanteområderne ind i mellemrummet mellem de umanifesterede områder og ind i det manifesterede.

Jeg er den kosmetiske suveræne lov manifesteret.

Bring nu dit fokus tilbage til din vejrtrækning. Mærk fornemmelsen af din fysiske krop. Forankre din tilstedeværelse i nuet. System-til-system balance og tilpasning.

Elskede, tak for denne mulighed. Det er med ærbødighed og kærlighed, vi er hjemme i Lyset. Vores uendelige strøm af kærlighed er med jer. Når vi forsegler vores session, forsegler vi vores beholder i Lyset af helhed, forening og sandhed. Og sådan er det. Tak, mine elskede.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »