IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Er vi i en Computersimulation?

Er hele vores liv bare en computersimulation?

Læs også mere om:

En fysiker hævder nu at have fundet vigtige beviser for denne teori og planlægger et eksperiment for at bevise det.

Vores hverdag kan være intet andet end en simulation – i hvert fald hvis det står til Melvin Vopson, fysikprofessor ved University of Portsmouth i England.

Som den britiske avis “Daily Mail” rapporterer, nævner Vopson flere spor, der peger på en simuleret virkelighed, og planlægger et eksperiment for at teste denne teori.

Vopson hævder, at de fysiske love, der styrer vores univers, ligner computerkoder, mens de elementarpartikler, der udgør stof, kunne ligne pixels.

En anden ledetråd er grænserne for, hvor hurtigt lys og lyd kan forplante sig, hvilket ifølge Vopson kunne indikere hastigheden på en computerprocessor.
Den vigtigste ledetråd for fysikprofessoren er symmetri i hverdagen

Et af de mest overbevisende spor er dog den symmetri, vi observerer i hverdagen, fra sommerfugle og blomster til snefnug og søstjerner.

Symmetri er allestedsnærværende, fordi den viser, hvordan maskiner reproducerer den digitalt konstruerede verden, siger Vopson til Daily Mail.
Sådan vil forskeren bevise sin teori med et eksperiment

For at bevise sin teori planlægger fysikeren at få elementarpartikler og “antipartikler” til at kollidere i en enhed. Hvis partiklerne udsender et bestemt lysfrekvensspektrum, når de kolliderer og annihilerer, kunne det tyde på, at partiklerne indeholder information, der ønsker at undslippe.

Hvis partiklerne indeholder information, vil det ifølge Vopson indikere, at vores virkelighed sandsynligvis er et computerprogram, og at vi lever i en simulation.

“Matrix sender sine hilsner!

Kilde:

https://www.focus.de/panorama/welt/figuren-in-einer-fortgeschrittenen-virtuellen-welt-physik-professor-behauptet-dass-wir-alle-in-einer-simulierten-realitaet-leben_id_259535433.html

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »