IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

DV Kerne Triade

De kernepraksisser, der læres har til formål at beskytte den menneskelige aura mod højrisikoadfærd, hvoraf nogle fremmes i mange New Age-materialer, der opfordrer til kanalisering og astral projektion uden nogen form for lært psykisk selvforsvar.

Bevidsthedsudvidelse handler om at træne sindet.

De mange gratis grundmaterialer er designet til at genuddanne mennesker til at få adgang til den højere sandhed om de nuværende dagsordener på planeten jorden. Ved at blive informeret får man mulighed for bevidst at deltage i personlig åndelig vækst, udvide bevidstheden og kultivere energetisk skelneevne gennem øget højere sensorisk perception. Kontrollørerne ønsker ikke, at denne viden skal spredes, og derfor bruger de alle metoder til at miskreditere og afvise informationen.

Disciplinér dit sind

Konsekvent meditationspraksis hjælper med at træne et udisciplineret og rodet sind til at udvikle højere bevidsthed og finde indre fred. Meditation kan anvendes i mange forskellige teknikker og er nyttig til at lette tilgivelse og give slip på negativitet i mange former. I de tidlige stadier af udviklingen af meditationsevner skal du sidde og slappe af og lære at observere tanker, der passerer igennem uden at have tilknytning til dem. Når du bemærker “tanke”-mønsteret, skal du give slip på det og bringe dit fokus tilbage til nuet.

Krystal Aegis

Krystal Aegis Guardian Host-programmet blev født ud af de mange anmodninger om hjælp fra mennesker, der kæmper for at frigøre sig fra looping negative tanker, looping negative følelser eller impulser til afhængighed og anden destruktiv adfærd, der betragtes som normal i det nuværende verdensbillede. Skygger er kun magtfulde, når de forbliver skjulte og begravede, da skyggen maskerer sig i falskhed, der bruger frygt til at pine os med løgne. Vær modig til at afsløre dem og erstatte dem for at komme i kontakt med dit virkelige spirituelle selv.

Det evige selv, som: Jeg er Gud, jeg er suveræn, jeg er fri!

Krystal Aegis-praksissens formål er at komme på linje med vores sande indre spirituelle natur. Som med ethvert komplekst og præcist instrument kræver vores væsen kalibrering. Fra januar 2013 har vores planet ændret sig, ikke kun i vibration, men også i den energetiske kernestruktur, som også kaldes det planetariske værtskab. Krystalværten foretager nu ændringer i kernefrekvensstrukturerne samt i instruktionerne på vores planet, hvilket har stor indflydelse på vores fysiske, mentale, følelsesmæssige og spirituelle velbefindende. Disse kernetoner er KA RA YA SA TA AA LA.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »